Acer Nitro V5 alınır mı?

Bütçe
30000

Gandalfs

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne gibi sorun var hocam açabilir misin biraz? Birde attığın Lenovo nasıl sağlam mı? Lenovolar kart yakıyor diyorlar hep.

Ne gibi sorun var hocam açabilir misin biraz? Bir de attığın Lenovo nasıl sağlam mı? Lenovo'lar kart yakıyor diyorlar hep.

Bu modelde anakart yanma sorunu yok. Sizin attığınız laptopun hava çıkışından dolayı ekranı zamanla sararıyor. Ayrıca attığınız laptop %45 NTSC panele sahip, bu %100 sRGB panele sahip.

Bu modelde anakart yanma sorunu yok. Sizin attığınız laptopun hava çıkışından dolayı ekranı zamanla sararıyor. Ayrıca attığınız laptop %45 NTSC panele sahip, bu %100 sRGB panele sahip.
Peki freedos cihazlarda kurulumu nasıl gerçekleştiriyoruz hocam bilgin var mı? Ben pek anlamıyorum

Peki freedos cihazlarda kurulumu nasıl gerçekleştiriyoruz hocam bilgin var mı? Ben pek anlamıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…