Merhabalar. Daha önce BenQ GW2470HL ve ViewSonic VA2419-SH ikilisinden birini almayı düşünüyordum ancak giriş seviyesi olduğu için ve ghosting ile ilgili birkaç şey okuduğum için başlıkta yazan monitörlere yöneldim. Oyun, dizi ve film için kullanacağım. Her türlü oyunu oynarım, çok rekabetçi değilim ama fazla input lag yaşamak istemem.
Aşağıya linkini bıraktığım 3 monitör arasında kaldım. Sizce hangisi daha mantıklı seçenek?
-BenQ olan 24" ancak FreeSync yok ve Paneli TN.
-AOC olanda FreeSync var, garantisi 3 yıl ama paneli TN.
-Acer Nitro olan en çok içime sinen model çünkü IPS panel ve FreeSync var.
AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
BenQ GL2460BH 24" 75hz 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD TN Oyun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer KG221QBMIX 21.5'' 1ms 75Hz (Analog+HDMI) Freesync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer KG221QBMIX 21.5'' 1ms 75Hz (Analog+HDMI) Freesync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Neyi kar ediyor TN Panel önermişsiniz ? Tek kar edeceği aradaki 3-5 Fiyat ona da değer.Tn almaktansa.
Konuya dönersek Benq Yada Acer nitro. Modelinden birini Alın.
Ama ekran açısından bakarsam fikrimi ben benq tarafına veriyorum.
Neyi kar ediyor TN Panel önermişsiniz ?.
Konuya dönersek Benq Yada Acer Modelinden birini Alın.
Neyi kar ediyor TN Panel önermişsiniz ? Tek kar edeceği aradaki 3-5 Fiyat ona da değer.Tn almaktansa.