Acer Nitro5 BIOS güncellemesi sonrası touchpad sorunu

Touchpad kaldırıp, Windows 10 üzerinden güncelleyip aygıt yöneticisin de ünlem mi oluyor?
Hayır o şekilde ünlem olmuyor. Touchpad çalışıyor fakat sadece imleci oynatıp tek tıka izin veriyor. aşağıya kaydırma 2 parmak 3 parmak kısayolları kullanamıyorum artık.

BIOS menüsüne girip sırayla görüntü atar mısın? Kronik olan iade ettiğim Acer'da bir ayar vardı, onu açınca Touchpad kısayollarını kullanıyordum.
BIOS menüsüne girip sırayla görüntü atar mısın? Kronik olan iade ettiğim Acer'da bir ayar vardı, onu açınca Touchpad kısayollarını kullanıyordum.
Hayatımda ilk defa dedim ki bir iyi bilgisayar aldım güncellemelerine dikkat edeyim. Bir bios güncelledim işe bak...

Dosya Ekleri

• IMG_20200709_154548.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20200709_154551.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200709_154553.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20200709_154556.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 43
Touchpad yok Normalde Touchpad yanın da basic ve advanced ayarı var. Sanırım BIOS geri yükleme özelliği de yok. Büyük geçmiş olsun, BIOS güncellerken eksik girdi girmiş olabilir ve servise göndermeniz gerek. Bir de Touchpad ELAN ve Synaptics olarak çıkıyor kimliği ile arama yapınca.

Neyse zaten çok kullanmıyordum böyle idare ederim çok zor durumda kaldığımda. En azından çalışıyor tek tık yapmaya izin verse de o da bir şey.
Her şey için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…