Acer Nitro5 kullanıcı deneyimlerim

Peki, hocam. Madem böyleyse bize sorup durmanız aklımı çeldi ama olsun.
Hocam siz karıştırdınız galiba ben hatırlamıyorum bu konu hakkında soru sorduğumu. Daha arkadaşım yapmadan önce sormuş olabilirim ama sonrasında neden sorayım ki
Çok teşekkür ederim Hakkında hayırlısı Swift modeliymiş. İnşallah istediğin bilgisayarı alırsın

Evet hocam geçti 6-7 ay. Aslında daha yeni RAM gelmişti, onu takarken kulak temizleme çubuğu ile ufaktan fanlara da dokundurdum ama fayda etmemiştir sanırım. Temizlik yapayım bir daha bakayım. Çok teşekkürler

Evet hocam geçti 6-7 ay. Aslında daha yeni RAM gelmişti, onu takarken kulak temizleme çubuğu ile ufaktan fanlara da dokundurdum ama fayda etmemiştir sanırım. Temizlik yapayım bir daha bakayım. Çok teşekkürler
Hocam fanları çıkarıp süpürge, fırça yardımı ile temizlerseniz daha iyi olur Diş fırçası da olur.
Izgarayı da temizleyin size önerim. YOUTUBE a Acer Nitro5 fan temizliği yazarak izleyebilirsiniz. Aynı model mi sizin de?

Merhaba saatlerce oyun oynayan ve kod yazan birisiyim. Sizce paneli gözleri rahatsiz ediyor mu? Ben de Acer nitro 5 alacagim kafama koydum. MSI alacaktim fakat amazontr tarafindan dolandirildigim icin alamadim.

Merhaba saatlerce oyun oynayan ve kod yazan birisiyim. Sizce paneli gözleri rahatsiz ediyor mu? Ben de Acer nitro 5 alacagim kafama koydum. MSI alacaktim fakat amazontr tarafindan dolandirildigim icin alamadim.
Çok memnunum alabilirsiniz Fakat bildiğim kadar RX560X ekran kartlı modelleri piyasada yok şu anda.
ACER Nitro 5 Ryzen 5 4600h 16 Gb 512 Gb Ssd Gtx 1650 144 Hz 15.6" Fhd Linux Nh.q9gey.007 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bu model iyidir
Panel ile ilgili bir sorun yok

Hocam aynı olsa gerek. Kasa falan aynı sonuçta, donanım farkediyor bir tek. Ryzen 5 3550H var işlemci olarak. Boşta bir CPU'nun 60 olmasını aklım almıyor yani. Umarım işe yarar da sinir hastası olmam. Az önce AC Syndicate girdim max 92 gördü, 85-86 civarında takıldı totalde. Olmadı macun mu neyse alacağım, tüm tuşlara basacağım düzgün çalışsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…