Çözüldü Acer Notebook Açılmıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lithium

Megapat
Makaleler
4
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bugün notebooku temizlemeye kalktım. Fakat vidalarının hepsini açamadığım için geri kapattım. Power tuşuna bastığımda ekran gelmiyor sadece başta fan sesi duyuluyor fakat 30 saniye sonra o da kesiliyor. USB'si falan çalışır durumda soğutucuyu çalıştırabiliyor. Bataryayı çıkarıp denedim ama düzelmedi. Cihazın garantisi yok ama bazı teknik servislerin bu tip sorunlara ücretsiz baktıklarını duydum. Acaba Ankara içi bu sorunu ucuza çözecek ve üstüne bir de notebooku temizletebileceğim bir yer var mı?

RAM'leri hiç çıkarmadım bile sorun çıkınca tekrar çıkarıp taktım yine aynı.

- - - Güncellendi - - -

Bir teknik servise sordum ekran kartı chipi arızalanmıştır dedi. Ekran kartına dokunmadım bile açamadığımdan nasıl arızalanıyor çözemedim. Bence daha basit bir şeydir. Yarın yakınımdaki bir bilgisayarcıya vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar kontrol edeceğim. Siz bana Ankara'da sorunu kesin bulur dediğiniz ve ucuza yapacağını düşündüğünüz bir bilgisayarcı önerebilir misiniz?

Güvenilir bir bilgisayarcıya göster derim. Çünkü ortalıkta bakkal bilgisayarcı çok, sağlam parçayı bile arızalı diye değiştiriyorlar. İçini aç söktüğün yerlerin vidası sıkımı, vida takılmış mı diye bakmanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop u yaptırdım. Ekran kartı chipseti arızalanmış . Orjinal acer teknik servisine götürdüm. Garanti olmadığından bayağı pahalıya patladı. İnşallah bir daha bozulmaz zaten satacakken bozulmuştu bu sefer hemen elden çıkaracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…