ACER Predator 15 VERSUS vs Monster Tulpar T7 V4.4?

Acer Predator 15 vs Monster Tulpar T7 V4.4 Hangisini Almalıyım.

• Monster Tulpar T7 V4.4

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    2
  • Anket kapandı .

DarkRaptor

Hectopat
Daha fazla  
Acer Predator 15 G9-591-71JN - Artıları: CD Soketini çıkartabilip Ekstra Cooler Master üretimi fan takılabiliyor. Mic ve kulaklık jag girişi altın kaplama usb type-c soketi var. Klavye alttan aydınlatmalı. 2 adet subwoofer var. 4 adet hoparlör Monster'a göre orjinal Windows 10 sürümü var. Ekran GSYNC desteklidir.

ACER Predator G9-591-71JN 15.6 inç Core i7-6700HQ 2.6GHz 16GB 1TB+256SSD GTX980 4GB Win10 Gaming Notebook

Monster Tulpar T7 V4.4 - Artıları: Acer'a göre 8gb ekran kartı belleği var. Ekran Nvidia GSYNC desteklidir. Ekranı Acer'a göre 1.7"inç daha büyük. DDR4L Belleklere sahip 1.2v ile daha az enerji harcayarak çalışmaktadır kasa yapısı sağlam yapıdadır. Pil hücre sayısı Acer'da 3 iken Monster'da 4'tür.

Tulpar T7 V4.4 17.3" Gaming Laptop

Bu iki laptop arasında kaldım. Aslında Dell Alienware türkiyede yoktu. Asus Rog Serisinden laptoplara baktım. Fiyat uygundu ama çeşitlilik azdı ben de burda bunu sormak istedim. Msi Gaming Serisine de baktım ama istemedim eğer 7.000 tl ve altı önerelebileceğiniz alternatifler varsa lütfen mesajlarınızı bekliyorum...

Önemli NOT: Lütfen bu fiyata masaüstü toplanır demeyin ben laptop almak istiyorum. Sadece GAMİNG Laptop önerilerinde bulunursanız çok sevinirim.

Sana burda Monster'ı al derim çünkü ekran kartı 8 gb hatta bir arkadaşda bu modelden aldı gerçekten çok memnun.Isınma gibi sıkıntıları yok çok iyi hatta GTA V'de very high(en yüksek ayar) da bile 80 fps alıyor.Ama Acer gerçekten çok hoş duruyor ama özelliklere gelirsek elbette Monster'ı tavsiye ederim.

Hem Monster biraz daha ucuz bütçen 7000 tl ise Monster alıp kalan paraylada laptop a oyun alabilirsin.

Ama ankette Acer çıkmış neden bilmiyorum.

Bu arada sadece soğutma değil ekran kartı da 8 gb Monster'ın genelolarak monster daha iyi bence monster al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…