Acer Predator 17 alınır mı?

Pro'tista

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Amazon'dan yeni bir gamebook almak istiyorum. Modelin fiyatı ve özellikleri beni en çok kendine çeken yanı oldu. i7-8750H olsaydı daha da bir güzel olacaktı ama bu fiyata GTX 1070 de güzel geliyor insana. Seçim gelmeden önce almak istiyorum, acaba Hepsiburada gibi sitelerde bayram indirimi olur mu? Muadillerinden birkaç öneri veya fikir verirseniz çok sevinirim. Üniversite öğrencisiyim ve bunun yanına güzel bir sırt çantası önerisi de bekliyorum. İyi sosyaller. :)

Bütçe: 8-10 bin.
Ek bilgi: Yanlış hesaplamadıysam 8200 - 8300 TL civarı gelecek bu bilgisayar.
acer.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer pek önermiyorum gereksiz yere ısınma yapıyor.
Acer kullanırken 30-40 dk video izliyorum cpu ısısı 60-70 oluyordu.
Bilgisayar 2 yaşına girdiğinde minecraft açmıştım fanlar fazla çalışmak'tan kırıldı.

Aynı fiyata türkiyeden 8. Nesil laptoplari alabiliyorsunuz saten ben olsam riske girmem
Aynı fiyata GTX 1070 yok işte bu beni en çok çeken tarafı oldu.

Acer pek önermiyorum gereksiz yere ısınma yapıyor.
Acer kullanırken 30-40 dk video izliyorum cpu ısısı 60-70 oluyordu.
Bilgisayar 2 yaşına girdiğinde minecraft açmıştım fanlar fazla çalışmak'tan kırıldı.
Yorumlarda okudum bir arkadaş İngilizce olarak yazmış termal macun sürmeden önce 96 sürdükten sonra 70 dereceleri %100 çalıştırmada görmüş.
Bayramda hepsiburada indirim yaparsa 9000 küsüre inerse istediğim model, iyi bir MSI alabilirim.

Ben de sizin gibi düşünüyordum. Lakin ulaşım ve vergi masraflarını da ekleyince bilgisayar 9.000 - 9.500 gibi bir fiyata size ulaşıyor. Bunu yapmak yerini eğer fazla aceleniz yok ise indirim bekleyin derim. Kendim Acerin bu modelinden vazgeçip, MSI GE73 Raider RGB 8RF modelini satın alacağım. Ancak bilgisayar 11.500 tl. Bu durumda da indirim beklemek en mantıklısı. Geçtiğimiz 2 hafta önce bilgisayar 9.000 tl'ye kadar düştü. Aceleniz yok ise bekleyin, bahsettiğim modeli alın derim. Hem İ7-8750H işlemcisi hem de GTX 1070'i var.

Ben de sizin gibi düşünüyordum. Lakin ulaşım ve vergi masraflarını da ekleyince bilgisayar 9.000 - 9.500 gibi bir fiyata size ulaşıyor. Bunu yapmak yerini eğer fazla aceleniz yok ise indirim bekleyin derim. Kendim Acerin bu modelinden vazgeçip, MSI GE73 Raider RGB 8RF modelini satın alacağım. Ancak bilgisayar 11.500 tl. Bu durumda da indirim beklemek en mantıklısı. Geçtiğimiz 2 hafta önce bilgisayar 9.000 tl'ye kadar düştü. Aceleniz yok ise bekleyin, bahsettiğim modeli alın derim. Hem İ7-8750H işlemcisi hem de GTX 1070'i var.
Hepsiburada stok bitirmek için yaptı bence o indirimleri ve şimdi satıcı olarak başkaları gözüküyor. Hepsiburadanın stoğuna girerse indirim beklenebilir. Ama bekledikçe dolar da artabilir, açıkçası kararsız kaldım ama seçime kadar bekleyip alacağım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı