ACER Predator G9-591-71JN Nasıldır ?

neal

Hectopat
Herkese merhaba,

Uzun süredir, yeni bir laptop almayı planlıyorum. 5 senedir asus n serisine ait bir laptop kullanmaktayım. Kullanıcı memnuniyeti olarak oldukça sorunsuz, tatmin edici bir 5 yıl geçirdim. Yeni laptopumu da n serisinden almak istiyordum. N serisinin Türkiye'de bu ay satışa çıkan Asus N552VW modeli ekran kartı dışında tüm özellikleriyle tam istediğim bir laptop olmuş. Ama gtx 960 ekran kartı tüm diğer özelliklerin yanında zayıf duruyor. Keşke böyle bir laptop da en azından gtx 970 ekran kartı kullansalarmış. Biliyorum N serisi oyundan çok multimedya ağırlıklı bir model ama insan 4 bin küsür tl para vermeyi gözden çıkardıktan sonra daha güçlü bir ekran kartı sahibi olmak istiyor.

ASUS N552VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+256 SSD-15.6-GTX960M 4GB-W10 NOTEBOOK

Msi gtx 970'li modellerini araştırırken Acer'ın ACER Predato 15 modelini keşfettim: Acer NX.Q05EY.001 Predator 15 G9-591-71JN Core i7-6700HQ 16GB 256GB SSD +1TB GTX980M 4GB 15.6" Win 10 | sanalmarketim

Bu modelli görünce kafam iyice karıştı. Adamlar Msi'ın gtx'970 li modellerinden daha ucuza gtx 980'li 16 gb ram'li laptop satıyorlar.
Eksileri: Asus ve Msi göre oldukça ağır ve kalın oluşu. Ayrıca Acer'ın hakkında kötü teknik servis ve kronik ısınma sorunları hakkında pek çok hikaye duymuş olmam. (Biliyorum bu hikayeler karar verirken pek güvenilir referanslar olmaz, ayrıca bu modelin basın bülteninde özellikle soğutma konusunda başarılı olduğunu yazmışlar)

Fazla uzattım biliyorum, bana ne tavsiye edersiniz. Aldığım laptop'un bana bir 4 sene daha yetmesini istiyorum.
Asus'un N552VW'ı gtx 960 ile bana 4 sene yeter mi? Yoksa üzerine 2 bin daha koyup Acer veya Msi'ye mi bakmalıyım? Sonuçta N552VW ucuz sayılmaz. Acer Predato 15 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…