Acer Predator Helios 16 PH16-71-768k alınır mı?

Bütçe
70~80

Burak Akçam

Kilopat
Yer
Üsküdar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart:GIGABYTE H610M K
İşlemci:Intel Core i5 12400F
Ekran Kartı:GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB
RAM:GSKILL 2x8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4
SSD:Kingston 1TB Fury Renegade Gen4x4 NVMe M.2 2280
Kasa:Thermaltake View 200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower
İşlemci Sıvı Soğutucu: Thermaltake TH240 ARGB Snow Edition 240mm
Monitör:GIGABYTE 23.8" G24F-2
Kulaklık:Steelseries 5HV2
Mouse:Steelseries Xai
Klavye:Hyperx Alloy MKW100 Red
Meslek
Structural Engineer
Merhaba dostlar,
İnşaat mühendisiyim ve mimari tasarım işlerim de olacak bu yüzden RTX olan ve bütçeyi zorlamayan güçlü işlemci arayışımın sonunda başlıktaki ürüne karar verdim.
Beni tek endişelendiren SSD boyutu. Acaba bunu yükseltme şansım var mı?
Daha fazla bilgi, öneri ve şikayetleriniz varsa dinleyebilirim.

Bütçeyi zorlamayacaksa

Zorlarsa

SSD için boşta M.2 yuvası var 2. attığım cihazda boşta RAM yuvası da var.

Bütçeyi zorlamayacaksa

Zorlarsa

SSD için boşta M.2 yuvası var 2. attığım cihazda boşta RAM yuvası da var.

Hocam teşekkürler ancak Neo versiyonların tıpkı telefonlardaki LITE olayı gibi olduğunu dolayısıyla iyi bir uyum içerisinde çalışmadığını söyleyenler vardı. Bu konuda bir fikriniz var mı?

Hocam teşekkürler ancak Neo versiyonların tıpkı telefonlardaki Lite olayı gibi olduğunu dolayısıyla iyi bir uyum içerisinde çalışmadığını söyleyenler vardı. Bu konuda bir fikriniz var mı?

Hangi cahil söylemiş çok merak ettim :)

Predator Helios ile Predator Helios Neo arasında tek fark kasaları. Düz Helios Full metal kasa ve klavyesinin her tuşu ayrı ayrı RGB değişebiliyor, Helios Neo da sadece panel arkası metal geri kalan kısım premium plastik klavye 4 bölge RGB.

Nitro 16 ile Helios Neo 16 aynı kasayı kullanıyor. Nitro 5'ten sonra Nitro 16 kasası devrim niteliğinde mükemmel bir kasa olduğu için Acer amiral gemisi olan pradator için de bu kasayı kullanmaya başladı.

Kısaca hiçbir uyumsuzluk yok.

Hangi cahil söylemiş çok merak ettim :)

Predator Helios ile Predator Helios Neo arasında tek fark kasaları. Düz Helios Full metal kasa ve klavyesinin her tuşu ayrı ayrı RGB değişebiliyor, Helios Neo da sadece panel arkası metal geri kalan kısım premium plastik klavye 4 bölge RGB.

Nitro 16 ile Helios Neo 16 aynı kasayı kullanıyor. Nitro 5'ten sonra Nitro 16 kasası devrim niteliğinde mükemmel bir kasa olduğu için Acer amiral gemisi olan pradator için de bu kasayı kullanmaya başladı.

Kısaca hiçbir uyumsuzluk yok.
Hocam daha önce forumda yazılmış. Ben "acer predator helios neo 16 vs acer predator helios 16" diye google'da aratınca bulmuştum.
Eğer gerçekten fark yok diyorsanız düşünmem lazım zira SSD ve RAM yükseltmek yerine halihazırda yüksek bir Neo ile yola çıkılabilir aksi takdirde patrondan tekrar harcama kalemi için bütçe ayırmasını isteyeceğim. Hem Neo daha F/P bir ürün.
Aydınlatırsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı