Acer Predator Helios 300 3070 1334,25 £!

Ramazan Ö

Hectopat
Acer Predator Helios 300 PH315-53 15.6 inch Gaming Laptop (Intel Core i7-10750H, 16GB RAM, 512GB SSD + 1TB HDD, NVIDIA RTX 3070, Full HD 144Hz Display, Windows 10, Black) : Amazon.co.uk: Computers & Accessories
Güncel sterlin kuru ile 16054,31 TL tutuyor.

Daha kalitesiz Nitro 5'in Türkiye fiyatı:

Paylaştığım ürünün Türkiye fiyatı:

1000 TL fark var yanına 800 TL'de en ucuzundan RAM fiyatı ekleyin öyle bir cihazı tek kanal kullanmak ayıptır, servise göndermesi falan da var o yüzden yurt dışı daha cazip.
Genel malzeme kalitesi olarak, Predator'u Talisman olarak düşünürsek Nitro Symbol olur.

@nopaynohack, laptoplar sadece içindeki bileşenlerden mi oluşuyor? Kasası daha kalitesiz.
Kasası bükülüyor mu yani anlamadım yanlış anlamayın modeli merak ettiğim için soruyorum. Kullandığınız bir model mi kendisi acaba? Kasasından başka hangi eksiklikleri kullanımınızı eksi yönde etkiledi? Diğer eksiklikler de önemli çünkü sadece kasadan oluşmuyor. Bilgisayarımı yükseltirsem Acer almayı düşünüyorum. Soğutma konusunda başarılı olduğunu duydum markanın.

Veya kasası bükülmüyordur başka birşeyi de kastetmiş olabilirsiniz sanırım hocam. En azından yük altındaki oluşan sıcaklık farkı vb vardır değil mi? Elinizi yakan klavye sıcaklığı oluyor muydu kullanım sürecinde yaz aylarında? İki model arasında anlamlı bir sıcaklık farkı var mıydı örneğin bir buçuk derece veya 17 derece
Kusura bakmayın çok soru sordum. Acer modellerini merak ediyorum, özellikle 3070leri.

Son olarak kaç Watt'tır acaba bulamadım nerede yazdığını

Son düzenleme:
@nopaynohack hocam, bir şeyi bilmek için illaki sahip olmak gerekmiyor. Masaüstü bölümünde öneride bulunanlar tüm ürünlere sahip mi sanıyorsunuz? Ben geçen sezonki Predator Helios modelini bizzat inceledim. Fiyat bandında bulunan ROG ve GL65'e göre daha iyi olduklarını kesinlikle söyleyebilirim. Daha üst segment olan GP66'nın kalitesine meydan okuyordu. Nitro'yu ise @Radeon RX 5500M inceledi.

Ayrıca, ülkemizde pek tutarlı olmayıp yurt dışında daha sağlıklı sonuç elde edebileceğimiz fiyatlarına bakarak "Bu laptopun performansı kendisinden daha pahalı olanın performansına denk sayılır, acaba neden?" sorusu sorularak az buçuk fikir sahibi olunabilir.

Aynı markanın 1,467.90 dolara gelen laptopu ile 1728 dolara geleni arasında fark vardır, değil mi?

Çok soru sormanızdan dolayı kusura bakılacak bir durum yok ortada. Bildiğim bir şeyse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ama sıcaklıklarını YouTube üzerinden aratarak ulaşabileceğinizi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…