i7 7700HQ
Ekran Kartı Nvidia Geforce GTX 1060 6 GB
12 GB DDR4 2133 MHz RAM
Windows 10 Home
Windows ve Nvidia sürücüleri güncel ancak 180-240 arası FPS alıyorum CS:GO oyununda (en düşük ayarlar 1024x768) her şeyi denedim ama sonuç yok aynı model internetden baktığıma göre 260-300 FPS arası bir performans gösteriyor. İşlemci ve GPU yüzde ortalama 40 kullanımda CPU 78 derece maksimum oluyor aynı şekilde GPU maksimum 70 derece oluyor bir çözümü var mı en son çare format diye düşündüm. Garip bir şekilde grafik ayarlarını fullesem bile aynı FPS değerlerini alıyorum aşağı yukarı.
FPS değerleri son derece iyi zaten. Benzer modellerle bir fark varsa belki çift kanallı RAM kullanımı ile alakalıdır. 1x8+1x4 yerine 2x8 gibi. Onun dışında 8750H gibi daha iyi işlemcisi olan ürünlerde biraz FPS fark eder. Bu arada bende de benzer bir sistem var senin aldığın FPS'leri alıyorum. Daha fazlasına ihtiyaç yok.
Aslında bana da gayet yetiyor bu değerler ancak tam performans almayı istiyorum. Dediğüm gibi internete çok güvenilmeyeceğini biliyorum ancak aynı işlemcili benchmark testlerini kontrol ettim ve dediğim gibi.
CS GO işlemci ağırlıklı bir oyun max FPS'ini işlemci belirliyor. Grafik ayarlarını yükselmek ekran kartına yük bindiriyor o yüzden FPS'in çok fazla oynamıyordur.
Referans aldığın diğer bilgisayarların RAM dizilimi nedir? Bence 12 GB RAM yerine 4x2 GB RAM olsa CS GO'da daha fazla FPS alırsın.
salam cox guman azerbaycanlisan. mende de bu modelin i7-8700h model olanidir. mende qizma problemleri cox olur, demek olarki her oyunda. sende de bir muddet evvel qizma problemi olub. bunu nece duzeltmisen zehmet olmasa etrafl melumat vererdin. windows 10 en son yenilemesidir notebookda.
salam cox guman azerbaycanlisan. mende de bu modelin i7-8700h model olanidir. mende qizma problemleri cox olur, demek olarki her oyunda. sende de bir muddet evvel qizma problemi olub. bunu nece duzeltmisen zehmet olmasa etrafl melumat vererdin. windows 10 en son yenilemesidir notebookda.
DDU kocurt internetden birinci nvida driverlarini tamami ile sil sonra manuel olarax googledan en teze versiyasini kocur geforce experience kocurme bos seydi duzgun yuklemir o windows hemse guncel galsin hele de isinirsa bilki cpudan di prablemli oldugu ucun men almadim o modeli gizmasini cox dediler mene.
DDU kocurt internetden birinci nvida driverlarini tamami ile sil sonra manuel olarax googledan en teze versiyasini kocur geforce experience kocurme bos seydi duzgun yuklemir o windows hemse guncel galsin hele de isinirsa bilki cpudan di prablemli oldugu ucun men almadim o modeli gizmasini cox dediler mene.
Youtube' da gerekli videolar var ama kısaca özetlemek gerekirse ddu ile ilk önce bütün sürümleri sil daha sonra google'dan Nvdia Driver Update yaz kendi ekran kartın seç ve bulunan en güncel sürümü indir kurulum otomatik gerçekleşicektir . Nvida geforce indirmeni tavsiye etmem bence manuel daha sağlıklı bir performans sunuyor.