Acer Predator Helios 300 laptop SSD aktifleştirme

Mertasici

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Acer Predator Helios 300 laptopuma 500 GB'lik Samsung Evo 970 Plus SSD eklemesi yapmak istiyorum. Satın almış olduğum SSD'yi kusursuz olarak montajını yaptım. Laptopu montaj sonrası açar açmaz Intel Rapid depolama teknolojisi adlı uygulama ile karşılaştım ve RAID 0 tipinde kurulum gerçekleştirdim. Taşıma işlemi de başarıyla gerçekleşmiş olmasına rağmen SSD'yi disk yönetimi kısmında göremiyorum ve aktif olarak kullanamıyorum. Aygıt yöneticisinde disk sürücüleri kısmında da Intel RAID volume olarak görünmekte. Laptopumun 1. slotunda kendiliğinden gelen HFM256GDJTNG-8310A kodlu 256 GB SSD bulunmakta. Samsung SSD'ye göre daha yavaş olduğunu biliyorum fakat SSD'nin en verimli kullanım şekli RAID olduğunu düşünerek yenisini 2. slota yerleştirmiştim. SSD'leri yer değiştirip Windows 10'u da taşımamam gerekir mi? Laptopumdaki M.2 SSD kombinasyonunu en verimli ve en hızlı nasıl kullanabilirim? Teşekkürler...

Dosya Ekleri

• Disk Yönetimi.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Intel Rapid.png
    30,4 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…