Acer Predator Helios 300 nasıldır?

EfeGokce23

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Acer soğutmada çok başarılı bildiğim kadarıyla fakat garantiyi nasıl halledeceksiniz.Bir de hdd yokmuş bu modelde ekstra bir para ayırdınız mı hdd için?

Benim de çok istediğim bir laptop ama amazon da türkiye ye sipariş yok onu nasıl halledeceksiniz?

Ülkemize gönderimi olacağını sanmıyorum ancak Acer Türkiye modeli getirir diye düşünüyorum. Tabii net bir zaman veremem. Bütçeniz ne kadar ve tam olarak nasıl bir bilgisayar istiyorsunuz. Şu anda piyasada bulunan modellerden birini önereyim size.

4000 TL civarı bir bütcem var. Yüksek bir oyun bilgisayarı istemiyorum orta sınıf beni idare edecek bir şey olsa yeter + mühendislik okuyorum yani işlemcisi biraz güçlü olması lazım autocad gibi cizim programlarınıdaa belli bir düzeyde çalıştırsa ban kafii, Gtx 1050 ti de işimi görür ama gtx 1060 olsa hayır demem yani. Garantisi olacak die bir şart yok amazon dan da alabilirim ama şu an uygun bulamıyorum biraz daha beklemek mi lazım aciliyetim yok nasıl olsa 1 ay daha bekleyebilirim

Dell Inspiron 7567 B7700d128f161c İ7 16gb 1tb 128ssd Gtx1050ti - n11.com şu bilgisayara bakıyorum ama TN panel den dolayı kafama yatmadı

Son düzenleme:
Açıkçası çoğu kişi ekranı beğenmemiş ve sırf bunun için vazgeçmiş. Kendim bir mağazada görmedim o yüzden net konuşamam. Bir mağazaya gidip bakmanızı öneririm önce.

İstanbul Bilişim, Sinerji ve Gold'un mağazalarına bakabilirsiniz. Mağazası olan ve stoklarda olan bu siteler var şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…