Bu laptopu sipariş etmeyi düşünüyorum sizce nasıl bir bilgisayar? Ben çok anlamadığım için yardımlarınızı bekliyorum bütçem 1000 dolar civarı. Sizlerden de yardım bekliyorum hocalarım. @Jira@Neko@JohnMacTavish@BERWAR@Nazım Paşa
Acer soğutmada çok başarılı bildiğim kadarıyla fakat garantiyi nasıl halledeceksiniz.Bir de hdd yokmuş bu modelde ekstra bir para ayırdınız mı hdd için?
Ülkemize gönderimi olacağını sanmıyorum ancak Acer Türkiye modeli getirir diye düşünüyorum. Tabii net bir zaman veremem. Bütçeniz ne kadar ve tam olarak nasıl bir bilgisayar istiyorsunuz. Şu anda piyasada bulunan modellerden birini önereyim size.
4000 TL civarı bir bütcem var. Yüksek bir oyun bilgisayarı istemiyorum orta sınıf beni idare edecek bir şey olsa yeter + mühendislik okuyorum yani işlemcisi biraz güçlü olması lazım autocad gibi cizim programlarınıdaa belli bir düzeyde çalıştırsa ban kafii, Gtx 1050 ti de işimi görür ama gtx 1060 olsa hayır demem yani. Garantisi olacak die bir şart yok amazon dan da alabilirim ama şu an uygun bulamıyorum biraz daha beklemek mi lazım aciliyetim yok nasıl olsa 1 ay daha bekleyebilirim
Açıkçası çoğu kişi ekranı beğenmemiş ve sırf bunun için vazgeçmiş. Kendim bir mağazada görmedim o yüzden net konuşamam. Bir mağazaya gidip bakmanızı öneririm önce.