Acer Predator Helios Neo 16 için sıvı metal önerisi

DeathStroke123

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Polis Memuru
Sıvı metal alıp kendim uygulamak istiyorum. Gerekli malzemeleri vs. önerebilir misiniz? Cihazı alalı 8-9 ay oldu. Cihazıma sadece işlemciye sıvı metal uygulanmış. Ekran kartında termal macun var. Ekran kartına da sıvı metal uygulayabilir miyim yardımcı olur musunuz?

Cihaz: Acer Predator Helios Neo 16, RTX 4070, i7-13700HX

Evet uygulayabilirsiniz ama dikkatli olmanız gerek. İnternetten kapton bant vs Thermal Grizzly Conductonaut alın ve YouTube'dan izleyerek uygulayın. Ben Victus laptopuma aynen böyle yaptım. Ekran kartım 4070 ve 115W çekerken 70-74 derece bandında geziyor çok memnunum.

Ekran kartına sıvı metal uygulamaya gerek yok açıkçası o cihazda 4070 muhtemelen 80 dereceleri kolay kolay geçmiyordur zaten. Performansa da etkisi olmayacağı için boşuna riske atmaya gerek yok bence. Kaldı ki fabrikasyon sıvı metal uygulaması ile kullanıcının yapması aynı şey değil farklı bir teknik kullanıyorlar.

@Görkem Say Hocam The Last of Us Part 2 oynarken ekran kartının 85-86 dereceleri çıktığını gördüm o yüzden uygulamak istiyorum açıkcası.

Garantisi devam ediyorsa içini açıp tekrar sıvı metal filan sürmek garantiyi bozabilir Acer'de haberin olsun.

@Görkem Say Hocam The Last of Us Part 2 oynarken ekran kartının 85-86 dereceleri çıktığını gördüm o yüzden uygulamak istiyorum açıkcası.

TLOU2 optizmizasyon acisindan da biraz problemli bir oyun. Her oyunda bu derecelere cikmiyorsa sorun yok. Fan - toz temizligi yapmadiysaniz o bile oldukca fark ettirir. Ben GPU icin onermem zaten oyunlarda 100W uzerine cikmiyor kart.

Son düzenleme:
Eski laptopum o hocam ben ısı probleminden dolayı sattım 2 ay kullanıp 22 ay garantili şekilde hemde. Sıvı metal o kadar çabuk ve o ısılarda eskiyen bir yapıda değil. Değiştirmeyin boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…