Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71 soğutuculu SSD sığar mı?

muratozcn

Centipat
Daha fazla  
Kullandığım laptop: Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71-77KG Notebook

Arkadaşlar Predator Helios Neo 16 da SSD biraz sıcak çalıştığı için soğutuculu SSD almayı düşündüm. Fakat içine sığıp sığmayacağını noktasında tereddütteyim. Linkteki SSD'yi Predator'da kullanan var mı? Araştırdım fakat bazı yabancı forumlarda sığmayacağı söylenmiş.

Düşündüğüm SSD Samsung 990 Pro soğutuculu model.

Ya da bundan daha ince soğutuculu SSD modelleri varsa tavsiye edeceğiniz onları da inceleyebilirim.

8mm miş sığıp sığmayacağı hakkında ne dersem yalan olur. 990 Pro kullanıyorum soğutucuya ihtiyaç duymuyorum 110GB dosya aktarmıştım 54 derece olmuştu maksimum. (desktop kullandığım için hava sirkülasyonundan dolayı olabilir).

Predator da nedense ssd normalden biraz daha sıcak gözüküyor ondan dolayı soğutuculu düşündüm. Masaüstünde sirkülasyon fazla

bilen yok mu arkadaşlar

Son düzenleme:
Aynı cihaza sahibim evet sıcak. Hele oyun kurarken 65 görüyor rahatlıkla. Alırsanız ve olursa lütfen beni de bilgilendirin hocam. Aslında bunun yerine SSD soğutucu varsa öyle bir şey takmak daha mantıklı değil mi?

Araştırıyorum da bulamadım dahili soğutuculu ssd takan. Ayrıca ssd üzerine yapıştırılan sonradan eklenebilen bloklar var sonrasında onlar eklenilir fakat eğer uyumlu ise ben doğrudan soğutuculu alıp bir sefer içini açıp bir daha uğraşmak istemiyorum.

Anladım hocam ancak sizin yöntem çok pahalı. Ben de bakayım bir şey bulursam yazarım size.

Alırken dikkat et ithalatçı garantili olanlar 2 yıllık garantili oluyor çoğu Samsung TR garantili olanlar 3-5 yıl garantili oluyor.
tamamdır bunu bilmiyordum. distribütör garantili diye mi almam lazım

Anladım hocam ancak sizin yöntem çok pahalı. Ben de bakayım bir şey bulursam yazarım size.
Bir arkadaş nitro 16'ya 980 pro soğutuculu ssd takmış. Kapağa değmemiş.

Konu güncel eğer bilen varsa daha almadım SSD

Alırken dikkat et ithalatçı garantili olanlar 2 yıllık garantili oluyor çoğu Samsung TR garantili olanlar 3-5 yıl garantili oluyor.
Baktığım sitelerde gel 2 yıl garantili. Distribütör garantili satan satıcılar var mı bildiğiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…