Acer Predator Helios Neo 16 undervolt nasıl yapılır?

Esger0

Hectopat
Daha fazla  
@erengore merhaba, yeni aldığım Helios Neo 16 için hangi ayarlari kullanmalıyım sizce? İşlemci 13700HX ve GPU 4060. CPU için düşünüyorum şu anlık, sizce GPU için de kullanmalı mıyım?

Not. Herhangi bi oyun oynamadım şuana kadar ama neredeyse her yerde undervolt faydalıdır uzun vadede diye görüyorum. Bu bilgisayar da galiba biraz fazla ısınanlar arasında

Yanlış bilgi
@erengore merhaba, yeni aldığım Helios Neo 16 için hangi ayarlari kullanmalıyım sizce? İşlemci 13700HX ve GPU 4060. CPU için düşünüyorum şu anlık, sizce GPU için de kullanmalı mıyım?

Not. Herhangi bir oyun oynamadım şu ana kadar ama neredeyse her yerde undervolt faydalıdır uzun vadede diye görüyorum. Bu bilgisayar da galiba biraz fazla ısınanlar arasında.

Ya hocam ne undervoltagesi. Yeni nesil güçlü bir laptop almışsınız işte kullanın tüm gücü ile geçin bu cihazları performanslı kullanmak için alıyoruz. Performansını düşürüp kullanmak acayip mantıksız ve saçma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu cihazlarda kaldırılamaz Undervoltage Protection vardı. CTV Discordda cihazı sordurun. Ben kaldırılamaz UV Koruması var diye biliyorum.
İngilizcesi Cpu isolation olan ayarı kapatmak bir de hyper vision ve windows defender korumasını kaldırmak gerekiyormuş. Yt videosunda öyle gördüm. Restartladım şu an. Fakat volt ayarlarını nasıl yapmam gerekli onları anlamadım tam olarak. Bu arada, ctv discordun linki ve s var mı? Cihaz tv kanalı da hep yapın limitleyin ve s diyordu da, nasıl yapılacağı göstermemiş

İngilizcesi Cpu isolation olan ayarı kapatmak bir de hyper vision ve windows defender korumasını kaldırmak gerekiyormuş. Yt videosunda öyle gördüm. Restartladım şu an. Fakat volt ayarlarını nasıl yapmam gerekli onları anlamadım tam olarak. Bu arada, ctv discordun linki ve s var mı? Cihaz tv kanalı da hep yapın limitleyin ve s diyordu da, nasıl yapılacağı göstermemiş
Undervolt kilidini açın ve rehberimden bakıp yapın. CihazTV Discord videolarının altında vardır.

Rehberimi de profilimden bulabilirsiniz.

Undervolt kilidini açın ve rehberimden bakıp yapın. CihazTV Discord videolarının altında vardır.

Ya ben mi yanlış anlamışım yoksa ne. Sizden bir şey rica edeceğim. Cihaz tv şuan yt`de paylaşım yaptı. Undervolt dediğimiz şey zaten videodaki değil miymiş? Ben oradakini yapabilir miyim mesela? Eğer yapabiliyorsam, neyi ne kadar yapmam gerekli sizce?

yardim edebilir misiniz? tpl de pl1 ve pl2 yi valorant ve call of duty icin kaca koymam lazim? ideali nedir bunun i7 13700hx icin?

ve msi afterburner, predatorsense, throttlestop hepsinde cpu 100 derece gozukuyor ama elimi cpu tarafa koyuyorum,100 fln hic hissettirmiyor.... niye boyle oldu anlamadim

Son düzenleme:
Ya ben mi yanlış anlamışım yoksa ne. Sizden bir şey rica edeceğim. Cihaz tv şuan yt`de paylaşım yaptı. Undervolt dediğimiz şey zaten videodaki değil miymiş? Ben oradakini yapabilir miyim mesela? Eğer yapabiliyorsam, neyi ne kadar yapmam gerekli sizce?

yardim edebilir misiniz? tpl de pl1 ve pl2 yi valorant ve call of duty icin kaca koymam lazim? ideali nedir bunun i7 13700hx icin?

ve msi afterburner, predatorsense, throttlestop hepsinde cpu 100 derece gozukuyor ama elimi cpu tarafa koyuyorum,100 fln hic hissettirmiyor.... niye boyle oldu anlamadim
Yüzey sıcaklığı çok fazla artmıyor bu laptopta bende de aynı laptop var aynı işlemci 100 derece olsa bile yüzeye çok sıcaklık vurmuyor.

Yüzey sıcaklığı çok fazla artmıyor bu laptopta bende de aynı laptop var aynı işlemci 100 derece olsa bile yüzeye çok sıcaklık vurmuyor.
Evet oyle de iste ne yapabilirim? 100 derece fazla degil mi ya? valoda 200 civari aliyorum 50 yapinca ama sicaklik fazla gibi geliyor

Not. Herhangi bir oyun oynamadım şu ana kadar ama neredeyse her yerde undervolt faydalıdır uzun vadede diye görüyorum. Bu bilgisayar da galiba biraz fazla ısınanlar arasında

Yapabildiniz mi undervolt? Ben yapamadım yaptıysanız yardımcı olursanız çok iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı