Arkadaşlar selamlar, uzun yıllardır MacBook kullanıyorum ve artık bir Windows laptop ihtiyacım doğdu. Çok oyun oynayan biri olmasam da arada girip oyun oynayabileceğim, daha çok iş amaçlı mühendislik programları için alabileceğim bir laptop arıyorum. Bütçem maksimum 55 k. Bu ikisi arasından hangisini tavsiye edersiniz? Predator'a RAM takarım o problem değil.
Slayer4 akla ilk gelenlerden olabilir ama onda da boşta bile fan sesinden rahatsız olan birçok kullanıcı var o yüzden onu eledim gibi.
Victus'lardaki malum Hall sensörü sorunu da düşündürücü.
Hmm, peki slayer4’teki fan sesi sorunu bunda da var mıdır acaba bilgi sahibi misiniz? Bir de Rtx5060 ile 4070 kıyaslaması yapacak olursanız neler diyebiliriz? Teşekkür ederim yorumunuz için.
Hmm, peki Slayer4'teki fan sesi sorunu bunda da var mıdır acaba bilgi sahibi misiniz? Bir de RTX5060 ile 4070 kıyaslaması yapacak olursanız neler diyebiliriz? Teşekkür ederim yorumunuz için.
Hmm, peki slayer4’teki fan sesi sorunu bunda da var mıdır acaba bilgi sahibi misiniz? Bir de Rtx5060 ile 4070 kıyaslaması yapacak olursanız neler diyebiliriz? Teşekkür ederim yorumunuz için.
Fan sesi sorunu Predator cihazda yok. 5060 ile 4070 arasında adam akıllı benchmark karşılaştırması göremesekte birbirlerine denk diyebiliriz. 5060'ın (Slayer R9T) artısı güçlü işlemciye sahip olması, bu sebeple 4070'li rakiplerine göre daha iyi performans veriyor. MFG gibi teknolojik avantajları da var.
AI 7 350 ve 14700HX... 1080p üstelik. Referans alınacak bir karşılaştırma değil. Ne kadar ekran kartı ağırlıklı oyunlar olursa olsun.
Fan sesi sorunu Predator cihazda yok. 5060 ile 4070 arasında adam akıllı benchmark karşılaştırması göremesekte birbirlerine denk diyebiliriz. 5060'ın (Slayer R9T) artısı güçlü işlemciye sahip olması, bu sebeple 4070'li rakiplerine göre daha iyi performans veriyor. MFG gibi teknolojik avantajları da var.