RandomDude Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:27 #1 Acer Predator Helios Neo 18 5070 Ti Ultra Core 9 laptopa sahibim. Oyun oynarken falan 90 derece görüyor. Uygun termal macun önerir misiniz?
Acer Predator Helios Neo 18 5070 Ti Ultra Core 9 laptopa sahibim. Oyun oynarken falan 90 derece görüyor. Uygun termal macun önerir misiniz?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.357 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul Dün 12:57 #2 Sıvı metal olması lazım zaten laptopta. Daha iyisini bulamazsınız. 90 derece de yüksek değil.
RandomDude Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:59 #3 borisyeisar dedi: Sıvı metal olması lazım zaten laptopta. Daha iyisini bulamazsınız. 90 derece de yüksek değil. Genişletmek için tıkla... Laptopu olan başka arkadaşım 55 derecede oynadığı oyunu benim 90 derecede oynamam normal mi diyorsun yani.
borisyeisar dedi: Sıvı metal olması lazım zaten laptopta. Daha iyisini bulamazsınız. 90 derece de yüksek değil. Genişletmek için tıkla... Laptopu olan başka arkadaşım 55 derecede oynadığı oyunu benim 90 derecede oynamam normal mi diyorsun yani.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.357 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul Dün 16:34 #4 RandomDude dedi: Laptopu olan başka arkadaşım 55 derecede oynadığı oyunu benim 90 derecede oynamam normal mi diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... İşlemci, soğutma bloğu farkları olabilir. 18 inç laptoplar normalde büyüklük sayesinde birkaç derece de olsa serin çalışır. Sizin alette 275HX var sanırım. İntel'in en güçlü mobil işlemcisi. Hangi oyunda 90 görüyor? Isınması çok normal o işlemcinin
RandomDude dedi: Laptopu olan başka arkadaşım 55 derecede oynadığı oyunu benim 90 derecede oynamam normal mi diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... İşlemci, soğutma bloğu farkları olabilir. 18 inç laptoplar normalde büyüklük sayesinde birkaç derece de olsa serin çalışır. Sizin alette 275HX var sanırım. İntel'in en güçlü mobil işlemcisi. Hangi oyunda 90 görüyor? Isınması çok normal o işlemcinin