Elektronik Acer Predator Helios Neo RTX 4070 i7-13700HX 51.408,61 TL

Laptoplarda AMD'nin adını duyurmamış olduğuna gülüyor. Hocam şu an üst düzey laptoplar hariç çoğu laptopun işlemcisi AMD.

Ucuz olduğu için şu an kullaniliyor zaten sebebi belli değil mi? Şahsen laptopta kullanmazdım ben AMD islemci.

Ürünü almak istiyenler için 55K'ya zamlanan halini bırakayım. Bence bu fiyata da alınır ama maalesef 16 GB RAM.

Ucuz olduğu için şu an kullaniliyor zaten sebebi belli değil mi? Şahsen laptopta kullanmazdım ben AMD islemci.

Ucuz olduğu için, bayağı iddialı bir yorum. Karşılaştırmalara bakmanı öneririm. Neden AMD işlemci koyuluyormuş anlarsın. Özellikle verimlilik açısından kaç senedir AMD işlemciler mobil alanda Intel'in önünde geliyor.

Her zaman böyle değil miydi dostum ben mi yanlış biliyorum. AMD her zaman aynı performansı daha ucuza verebildiği için tercih edildi. Ben özellikle mobil Gaming alanında AMD'nin ismini o kadar duymadığım için tercih ederken düşünülmesini önerdim işlemciyi gömmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…