@Görkem Say ayrıca yalnız Nitro serisinden bahsetmiyorum. Acer'ın diğer giriş seviye modellerinde de kronik problem yaşamıştık. Aspire 3 modeli bilgisayarda ekran kart Driver'ını üreticinin sitesindekini kuramıyorduk kuramayınca YouTube'da yeşil ve kırmızı ekran problemleri yaşıyorduk. Bunun için biz forumda WhatsApp grubu kurup çözüm arıyorduk, en son hepimiz Tüketici Hakem Heyetine gidip iade ettik bilgisayarları. İlk aldığımızda sorun yoktu, Windows bir güncelleme aldı Acer'ın kendi sunduğu driver da sıkıntı çıkarıyordu. Bilgisayarı çıkarırken bir sürücüyle çıkarıyor daha sonra sorun çıkana kadar idare edeceksin veya kuruluyorsa üreticin sitesindeki sürücüyü kuracaksın biz onu da kuramıyorduk hata veriyordu. En son başka Acer ürününde TPM problemi yaşamıştım ona da BIOS güncellemesi lazımdı. Ürünü aldığım da son BIOS güncellemesi ile kalmıştı 2 yıl güncelleme gelmeyince o modeli de değiştirmek zorunda kaldım, bilgisayar ilk açılışta TPM yüzünden Windows 11'de siyah ekranda kalıyordu ve Defender geç açılıyordu.