Evet ne yazık ki öyle. Ekran 2 k 4070 MSI, ROG, Lenovo uçuk fiyatlarda(özellikle MSI sword ve Crosshair çok iyi ama fiyata alınmaz)
ROG düşünülebilir ama panel çözünürlükte 2 k olsa çok daha iyi olurdu. 4070 en ucuz FHD+ bu fiyatlarda. Bu yüzden fiyatını hak etmiyor bence bu ROG. 4060 FHD+ ROG daha uyguna alınabilir (neredeyse her ROG üründe %100sgrb ve Dolby HDR var bir avantaj)
Donanım olarak attığınız Acer Predator diğer tüm ürünlerden üstün (soğutma ve kalite olarak bir adım geride - tamamen şahsi düşünce)
Panel ve soğutma kalitesi genel kalite en iyi olan Aorus modeli (maksimum 350 nit diye hatırlıyorum )
Bence ilk tercihiniz 4080'li bir model olsun.
Eğer Aorus beğenmediyseniz, Predator detaylı araştırın ve analiz edin. Bu modelin çok fazla incelemesi yok. Aynı kasa benzer donanım daha iyi fikir verecektir. Ya da ROG.
Diğer markalarda 2K panel uyduruk 4060 bazen 4070 en ucuz 65 k başlıyor. ROG 4060 2K, Vector, sword 2 k 4060-70 70-75 K, Lenovo zaten en uçuk fiyatlarda. Bu donanım bu fiyata alınmaz bence. Hepsini maksimal kalite ortalama Fiyat'ta sunan Aorus ve Predator var. Zor tercih açıkçası. Aorus servis - garanti durumunu hiç bilmiyorum. Ama yasadığım ülkede çok popüler ve harika modelleri var.
Şu anda bu ürün biraz bütçe üstü ama genelde 58-62 k satıldı. Kaliteli bir ürün. Ekran kartı 105W 3080 Ti 16 GB olduğu halde bile fantastik sonuçlar veriyor. Forumda son zamanlarda birkaç kişi satın aldı ve çok memnun. 4 - 5 gün önce 14' modeli 52K kadar düşmüştü (stoklarda yok ne yazık ki)
Tercihlerinizden bağımsız hem 17 QHD ekran, hem kalite, 3070 Ti(kas gücünde hala 4070'ten üstün) işlemci RAM vs hala en üst seviyede. Fiyatı biraz düşündürücü. Düşünmekte fayda var. (bence hala 4080 almak en iyi seçenek)
Biliyorum bütçe üstü buna rağmen donanım harika. Özellikle paneli 4K. Keşke OLED'ya da MiniLED olsaydı ama yine de fantastik. Ciddi pazarlık eliniz varsa 65-66 iyi fiyat (yurt dışı ürün, garanti hakkında hiç bilgim yok)
2 aylık bilgisayar. Kronik hiç sorunu yok (benim bildiğim kadarıyla) 15'6 QHD ve %100 dCi-p3.. Bu fiyata kaçmaz. 13700H ve 4060..
İnclemenizde yarar var. Belki 37-38 inanılmaz fiyat. Şu halde bile kelepir fiyatı(benzer markalar bu donanım panel hariç zaten 45k en düşük)
Le Taïwanais Gigabyte nous a envoyé la dernière mouture en date de son PC Portable Aorus 15. Positionné sur le milieu de gamme, l’appareil embarque les derniers composants d’Intel et NVIDIA, tout en se livrant à quelques compromis pour faire baisser l’addition finale. Un jeu d’équilibriste...
40k Aorus en iyi incelemesi (bütçe olarak fantastik fiyat. Ürünü ilk elden inceleme ve test yaptığınız takdirde eşsiz fiyat ve performans ürünü)