Acer Predator Helios nhqlvey001 alınır mı?

BKDurak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ısınması falan iyi midir alınır mı?

Bahsettiğiniz 13900HX 4070 model olan sanırım. Üstelik 55k. Gördüğüm videolarda basit oyunlarda bile 83+ üstü çalışıyor(AAA 90C) 13900HX zaten üst düzey bir işlemci. O Predator ve hatta Acer ne yazık ki eksik soğutma kısmında çok da başarılı değil. Bütçe çıkarsa 65k bandında 4080 modeller var zaten. Ya da benim önerim şu ürün Gigabyte Aorus 15 15BSF-73TR754SH i7-13700H 16GB 1TB SSD 8GB RTX4070 140W 15.6 QHD 165Hz Windows 11Â - ebrarbilgisayar.com
İnceleme.
Sıcaklık testleri. Elbette 13900HX değil doğru orantılı fark var. Buna karşı aorus> Acer soğutma ve kalite.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ olun çok güzel ama oyunların sistem gereksinimleri sürekli artıyor 8 GB VRAM'in sonraki yıllarda yeteceğini sanmıyorum ve 4060 da olabilir ama gerekiyorsa 60ada çıkabilirim bütçe olarak.

65k 68k Vector ve ROG vardı(bugün fiyat bilmiyorum) 4080. ama panelleri çok kötü. Paneli tolere ederim derseniz 4080 en iyi F/P. İleride bütçe şansınız ve zevkinize göre harici monitör iyi olur.

Evet MSI hala aynı fiyat. ROG 2'5k artmış gibi.

Sağ olun ama monitör alsam bile dışarıda kullanacağım nir bilgisayarın panwli iyi değilse hem ekranı göremem hem de rahatsız eder.

Hayır o kadar kötü değil. 4080'e yakışmayan bir panel sadece. Ful HD ve %62sgrb var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İnceleme yardımcı olur.
ROG daha iyi(sgrb %100) panel ve HDR var.
Son karar sizin olmakla birlikte bütçe içindeki 4070 için çok fazla bence.

İ
nternette biraz baktığımda soğutma rakiplerne göre iyi deniyor. Başka birşey bakmak istiyorum ama 65 ve aşağısında aynı ekran ve sistem özelliklerini sunan göremedim ne önerirsiniz

Evet ne yazık ki öyle. Ekran 2 k 4070 MSI, ROG, Lenovo uçuk fiyatlarda(özellikle MSI sword ve Crosshair çok iyi ama fiyata alınmaz)
ROG düşünülebilir ama panel çözünürlükte 2 k olsa çok daha iyi olurdu. 4070 en ucuz FHD+ bu fiyatlarda. Bu yüzden fiyatını hak etmiyor bence bu ROG. 4060 FHD+ ROG daha uyguna alınabilir (neredeyse her ROG üründe %100sgrb ve Dolby HDR var bir avantaj)
Donanım olarak attığınız Acer Predator diğer tüm ürünlerden üstün (soğutma ve kalite olarak bir adım geride - tamamen şahsi düşünce)
Panel ve soğutma kalitesi genel kalite en iyi olan Aorus modeli (maksimum 350 nit diye hatırlıyorum )
Bence ilk tercihiniz 4080'li bir model olsun.
Eğer Aorus beğenmediyseniz, Predator detaylı araştırın ve analiz edin. Bu modelin çok fazla incelemesi yok. Aynı kasa benzer donanım daha iyi fikir verecektir. Ya da ROG.
Diğer markalarda 2K panel uyduruk 4060 bazen 4070 en ucuz 65 k başlıyor. ROG 4060 2K, Vector, sword 2 k 4060-70 70-75 K, Lenovo zaten en uçuk fiyatlarda. Bu donanım bu fiyata alınmaz bence. Hepsini maksimal kalite ortalama Fiyat'ta sunan Aorus ve Predator var. Zor tercih açıkçası. Aorus servis - garanti durumunu hiç bilmiyorum. Ama yasadığım ülkede çok popüler ve harika modelleri var.

Şu anda bu ürün biraz bütçe üstü ama genelde 58-62 k satıldı. Kaliteli bir ürün. Ekran kartı 105W 3080 Ti 16 GB olduğu halde bile fantastik sonuçlar veriyor. Forumda son zamanlarda birkaç kişi satın aldı ve çok memnun. 4 - 5 gün önce 14' modeli 52K kadar düşmüştü (stoklarda yok ne yazık ki)

Tercihlerinizden bağımsız hem 17 QHD ekran, hem kalite, 3070 Ti(kas gücünde hala 4070'ten üstün) işlemci RAM vs hala en üst seviyede. Fiyatı biraz düşündürücü. Düşünmekte fayda var. (bence hala 4080 almak en iyi seçenek)

Biliyorum bütçe üstü buna rağmen donanım harika. Özellikle paneli 4K. Keşke OLED'ya da MiniLED olsaydı ama yine de fantastik. Ciddi pazarlık eliniz varsa 65-66 iyi fiyat (yurt dışı ürün, garanti hakkında hiç bilgim yok)

2 aylık bilgisayar. Kronik hiç sorunu yok (benim bildiğim kadarıyla) 15'6 QHD ve %100 dCi-p3.. Bu fiyata kaçmaz. 13700H ve 4060..
İnclemenizde yarar var. Belki 37-38 inanılmaz fiyat. Şu halde bile kelepir fiyatı(benzer markalar bu donanım panel hariç zaten 45k en düşük)

40k Aorus en iyi incelemesi (bütçe olarak fantastik fiyat. Ürünü ilk elden inceleme ve test yaptığınız takdirde eşsiz fiyat ve performans ürünü)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…