Acer Predator NH-Q3NEY-003 vs MSI GE73 Raider RGB 8RF-285XTR

Luexen

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'ya çok fazla gereksiz para vermeye gerek yok. Acer ve MSI arasında hiçbir fark yok. Ayrıca SSD Acerda daha fazla.

Hocam ben de iki modeli yakından takip ediyorum , max bütçem 10K , 11.11 indirimleri ile bir ihtimal düşebilir. Fiyat grafiğinde sürekli olarak düşüş görünüyor. Eğer düşmez ise aklımda dell-gaming-g317-fb75d256f162c modeli var.

Öncelikle ekranın IPS değil TN olması bir eksi değil benim gözümde + dır. Bizim sistem hedefimiz yüksek fps ve bunu görmemiz için yüksek hz panele ihtiyacımız var. IPS paneller 60hz sabit olduğu için 60fps üstü aldığın fps sana akıcılık sağlamıyor. Şuanda MSI Ge73 8RF kullanmaktayım. Sorun varsa alabilirim..

@TackleBarry , Hocam Selamlar,

Geçtiğimiz aylarda ürünü satın aldım , problemsiz ve cihaza adeta bebek gibi kullanıyordum. Geçtiğimiz cuma günü sağ menteşe cihazı kapatırken kırıldı. Sizler de benzer problem yaşadınız mı ?

Geçen hafta benimde sol menteşe den kapağı kapatırken kırıldı kader ortağıyız sanırım oldukça şaşırdım. Bende sizin gibi çok özenli kullanırım servise verdim 1 günde halletiler bu modelde menteşe kırılması çok oluyormuş RGB panelden ağır olduğundan dolayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…