Acer Predator PH315-53 alınır mı?

joker1616

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar son olarak https://www.hepsiburada.com/acer-pr...4-p-HBCV0000156DKI?url_src=and-product-detail karar kıldım. Fiyati 3070 ekran kartı bir notebook için çok uygun geldi. Bir dolandırıcılık söz konusu olabilir mi? Yoksa vereyim mi siparişini bilen yazabilir mi?

Arkadaşlar son olarak https://www.hepsiburada.com/acer-pr...4-p-HBCV0000156DKI?url_src=and-product-detail karar kıldım. Fiyati 3070 ekran kartı bir notebook için çok uygun geldi. Bir dolandırıcılık söz konusu olabilir mi? Yoksa vereyim mi siparişini bilen yazabilir mi?

Linux işletim sisteminden bahsediyor bunu Windows çevirebilir miyim?

İşlemcisi eski ve çok iyi değil, ekran kartı da Max-Q.

Max-Q da olsa 3060'dan güçlü olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda i7 ihtiyacım var. Sizce bu attığım link güvenilir mi?

Max-Q da olsa 3060'dan güçlü olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda i7 ihtiyacım var. Sizce bu attığım link güvenilir mi?
3060'dan güçlü ancak aralarında çok az bir fark var. Ayrıca attığınız modeldeki 10750H işlemci birçok konuda 12500H'dan daha düşük performans veren ve daha çok ısınan bir işlemci, 11. nesilde bile 11400H rakibi olan bir işlemci 12500H ile rakip bile değil.

Ekstra olarak HP DDR5 RAM'lere sahip, Acer ise hem DDR4, hem de maksimum 2933 MHz destekliyor.

3060'dan güçlü ancak aralarında çok az bir fark var. Ayrıca attığınız modeldeki 10750H işlemci birçok konuda 12500H'dan daha düşük performans veren ve daha çok ısınan bir işlemci, 11. nesilde bile 11400h rakibi olan bir işlemci 12500h ile rakip bile değil.

Ekstra olarak HP DDR5 RAM'lere sahip, Acer ise hem DDR4, hem de maksimum 2933 MHz destekliyor.

Lenovo Gaming3 R7 16G/1TB-82K200WHTX | Laptop | Elektronik | Arçelik bu link için ne düşünüyorsunuz? Güvenilir mi sipariş verebilir miyim? 3070 yoksa bütçemi 25 bin liralara zorlamak istemiyorum.

Önerdiğiniz bilgisayarı satın aldım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı