Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 25 Ocak 2023 #11 TheLastLegenD dedi: Anladım fakat Vatan'dan alacağım demiştim ve orada maalesef bu model yok. Genişletmek için tıkla... Predator'u alabilirsin, üzmez.
TheLastLegenD dedi: Anladım fakat Vatan'dan alacağım demiştim ve orada maalesef bu model yok. Genişletmek için tıkla... Predator'u alabilirsin, üzmez.
T TheLastLegenD Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #12 Artoria Pendragon dedi: Predator'u alabilirsin, üzmez. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim. Ben sadece linkteki FPS değerlerine takılmıştım.
Artoria Pendragon dedi: Predator'u alabilirsin, üzmez. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkür ederim. Ben sadece linkteki FPS değerlerine takılmıştım.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 25 Ocak 2023 #13 TheLastLegenD dedi: Anladım. Teşekkür ederim. Ben sadece linkteki FPS değerlerine takılmıştım. Genişletmek için tıkla... Bende FPS 0+ olarak gözüküyor ki ona takılma. Ti versiyonunun burada hem oyun testi hem incelemesi var, fazla bir fark olmaz Ti versiyonu ilen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheLastLegenD dedi: Anladım. Teşekkür ederim. Ben sadece linkteki FPS değerlerine takılmıştım. Genişletmek için tıkla... Bende FPS 0+ olarak gözüküyor ki ona takılma. Ti versiyonunun burada hem oyun testi hem incelemesi var, fazla bir fark olmaz Ti versiyonu ilen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TheLastLegenD Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #14 Artoria Pendragon dedi: Bende FPS 0+ olarak gözüküyor ki ona takılma. Ti versiyonunun burada hem oyun testi hem incelemesi var, fazla bir fark olmaz Ti versiyonu ilen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaç FPS farkı olur? Yani mesela Cyberpunk 2077 oyununda ortalama 3070 Ti versiyonu 92 FPS almış 3070 versiyonu kaç alır?
Artoria Pendragon dedi: Bende FPS 0+ olarak gözüküyor ki ona takılma. Ti versiyonunun burada hem oyun testi hem incelemesi var, fazla bir fark olmaz Ti versiyonu ilen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaç FPS farkı olur? Yani mesela Cyberpunk 2077 oyununda ortalama 3070 Ti versiyonu 92 FPS almış 3070 versiyonu kaç alır?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 25 Ocak 2023 #15 TheLastLegenD dedi: Kaç FPS farkı olur? Yani mesela Cyberpunk 2077 oyununda ortalama 3070 Ti versiyonu 92 FPS almış 3070 versiyonu kaç alır? Genişletmek için tıkla... 85 civarları.
TheLastLegenD dedi: Kaç FPS farkı olur? Yani mesela Cyberpunk 2077 oyununda ortalama 3070 Ti versiyonu 92 FPS almış 3070 versiyonu kaç alır? Genişletmek için tıkla... 85 civarları.
T TheLastLegenD Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #16 Bir de yukarıdaki video sahibinin bir videosunda görmüştüm. TheLastLegenD dedi: Peki DDR5 RAM'lerde tek kanal 16 GB ile çift kanal 16 GB'nin çok farkı olur mu? Benim bildiğim kadarıyla çok olmuyor ama bunu sadece bir forumda okudum. Çünkü 3070 Ti versiyonu 2x8 RAM'e sahip. Genişletmek için tıkla...
Bir de yukarıdaki video sahibinin bir videosunda görmüştüm. TheLastLegenD dedi: Peki DDR5 RAM'lerde tek kanal 16 GB ile çift kanal 16 GB'nin çok farkı olur mu? Benim bildiğim kadarıyla çok olmuyor ama bunu sadece bir forumda okudum. Çünkü 3070 Ti versiyonu 2x8 RAM'e sahip. Genişletmek için tıkla...
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 25 Ocak 2023 #17 TheLastLegenD dedi: Bir de yukarıdaki video sahibinin bir videosunda görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Fazla fark olmuyor DDR5'lerde o durum azaldı fakat gene de fark var tabii ki.
TheLastLegenD dedi: Bir de yukarıdaki video sahibinin bir videosunda görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Fazla fark olmuyor DDR5'lerde o durum azaldı fakat gene de fark var tabii ki.
T TheLastLegenD Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #18 Ne kadar olur? Performans olarak %10 düşüş olur mu?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 25 Ocak 2023 #19 TheLastLegenD dedi: Ne kadar olur? Performans olarak %10 düşüş olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et masaüstü karşılaştırması fakat bunu baz alabilirsin, grafik ayarı arttikca fark azalır çünkü Dual channel bant genişliğine etki ediyor, oda CPU'ya.
TheLastLegenD dedi: Ne kadar olur? Performans olarak %10 düşüş olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et masaüstü karşılaştırması fakat bunu baz alabilirsin, grafik ayarı arttikca fark azalır çünkü Dual channel bant genişliğine etki ediyor, oda CPU'ya.
T TheLastLegenD Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #20 Anladım. Sağ olun.