Acer Predator vs Aorus 15

Bütçe
50000

Ecank

Centipat
Daha fazla  
Bu iki bilgisayardan birisini almayı düşünüyorum sizce hangisi alınmalı?
Alternatif öneriniz varsa ona da bakabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Acer Predator al.

Bu Acer Predator düz Predator değil Predator gelios Neo 16 Predator'ün makyajlı ve biraz daha malzemeden düşürlmüş hali diyebiliriz, görünüş açısından ben Gigabyte derdim ikisi de 140W ama 100W sınırda çalışacak ikisi de ekran kartındaki limitden dolayı arada performans farkı olmayacak. Ekstradan sadece Predator'ün ekran kartındaki bölmesinde sıvı metal soğutucu var soğutma açısından Acer görünüş açısından Gigabyte bence

Bende Acer Predator Helios Neo 16 kullanıyorum memnunum 2.5k ekranı bu arada ekrandada bir tık Acer önde

Bu Acer Predator düz Predator değil Predator gelios Neo 16 Predator'ün makyajlı ve biraz daha malzemeden düşürlmüş hali diyebiliriz, görünüş açısından ben Gigabyte derdim ikisi de 140W ama 100W sınırda çalışacak ikisi de ekran kartındaki limitden dolayı arada performans farkı olmayacak. Ekstradan sadece Predator'ün ekran kartındaki bölmesinde sıvı metal soğutucu var soğutma açısından Acer görünüş açısından Gigabyte bence
Gigabyte soğutma açısından baya iyi sonuçlar veriyor ama

İkiside 2.5k

Gigabyte soğutma açısından bayağı iyi sonuçlar veriyor ama

İkisi de 2.5k

Biri 1440p diğeri 1600p, Acer sıvı metal plaka kullanıyor ben Cyberpunk 2077 de her şeyi Ultra da oynuyorum 65 dereceyi geçmedi ekran kartı. Tasarım harikası gerçektende

Laptop için mükkemel bir soğutma, Gigabyte'in bunu sadece fanlarla yakalayacağını hiç sanmıyorum

Öneriniz için teşekkür ederim ama dediğim gibi daha iyi olan yönlerini söylerseniz bana daha çok yardımcı olabilirsiniz.

Gigabyte olan modeli bilmiyorum hocam ama Acer soğutma panel kasa kalitesi olarak iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı