Acer Predator XB273GPbmiiprzx alınır mı?

Starrk

Megapat
Daha fazla  
https://www.hepsiburada.com/acer-predator-xb273gpbmiiprzx-27-144hz-1ms-hdmı-display-g-sync-full-hd-ıps-led-monitor-um-hx3ee-p20-p-HBV0000104PRP?magaza=BOZDAN Teknoloji&utm_campaign=comp&utm_content=site&utm_source=coop&utm_term=kategori-bilgisayar&wt_cp=asus.site.kategori-bilgisayar.comp

Bu linkteki monitörü almak istiyorum fakat internette monitörle ilgili pek bir yorum veya ayrıntılı bir inceleme videosu bulamadım. Kullanan veya monitör hakkında bilgisi olan birileri varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI monitör ürünleri gerçekten iyi onlara göz atmanı tavsiye ediyorum. BenQ markası da iyidir, ben kullanıyorum.

TN panel, çok düşük tepkime süresi var. Eğer profesyonel derecede rekabetçi oyun oynamıyorsanız almamalısınız.

Acer'ın Predatör modelleri üst kalite vaad ediyor. Monitörle ilgili bir fikrim yok ama predatörse gerçekten iyidir diye tahmin ediyorum, genel olarak bu konularla ilgili zaman zaman araştırmış biri olarak. Ama arkadaşın da dediği gibi Profesyonel FPS oyunları oynamıyorsanız yada genel olarak oyun olarak kullanmayacaksanız almayın. Bu fiyatlara IPS monitörler hatta zaman zaman iyi 2K monitörler bile bulunabiliyor. Ayrıca FPS oynuyorsanız zaten 24" FLAT (düz) monitörlere yönelin. Bunlar sadece öneri belki biliyorsunuzdur zaten.
Edit : Ben TN sanıyordum IPS Led'miş. 4 ms GtG diyor zaten 1ms değil ayrıca. Bence genel olarak güzel monitöre benziyor. Yabancı kaynaklarda daha fazla bilgi bulabilirsiniz belki.

Önermem, overpriced monitör.

ViewSonic VX2705-2K indirimde ve 2K.

Rekabetçi oyunlar oynamıyorum normalde 32" veya 34" bir monitör alacaktım fakat onlar için 2K almam gerekiyor sistemimle 2K ile ortalama 50-70 arası FPS değerleri alacağım için 1080P'ye yönelmeye karar verdim 1080P'de de alabileceğim en büyük boyut 27" ayrıca monitör IPS panel. Beni düşük gecikme süresi değil IPS panel ve HDR400 sertifikası çekti bu monitöre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…