300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 28 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar monitörde yeşil ölü piksel var sizce garantiye yollayayım mı? Garantisi daha 20 ay var.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 28 Aralık 2020 #2 Aldığınız yere ölü piksel çıktığı için geri gönderin paranızı iade etsinler.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 28 Aralık 2020 #3 Yolla, bir ihtimal değişim yapacaklardır.
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 28 Aralık 2020 #4 AkınC dedi: Aldığınız yere ölü piksel çıktığı için geri gönderin paranızı iade etsinler. Genişletmek için tıkla... Öyle niye yapıyım iade edince kasaya mı bakıyım. O paraya artık alamam hocam o yüzden iade edemem.
AkınC dedi: Aldığınız yere ölü piksel çıktığı için geri gönderin paranızı iade etsinler. Genişletmek için tıkla... Öyle niye yapıyım iade edince kasaya mı bakıyım. O paraya artık alamam hocam o yüzden iade edemem.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 28 Aralık 2020 #5 300 dedi: Öyle niye yapıyım iade edince kasaya mı bakıyım. Genişletmek için tıkla... Aynı monitörden istiyorsanız değişim, istemiyorsanız iade yapacaksınız. Sonuçta satıcıya yollamanız gerekiyor.
300 dedi: Öyle niye yapıyım iade edince kasaya mı bakıyım. Genişletmek için tıkla... Aynı monitörden istiyorsanız değişim, istemiyorsanız iade yapacaksınız. Sonuçta satıcıya yollamanız gerekiyor.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #6 O ölü piksel değil. Takılı piksel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu kullan aman bakma. Benim eski monitörümde ki takılı pikseli çözdü.
O ölü piksel değil. Takılı piksel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu kullan aman bakma. Benim eski monitörümde ki takılı pikseli çözdü.
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 28 Aralık 2020 #7 Hamza Ensar Sağlam dedi: O ölü piksel değil. Takılı piksel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu kullan aman bakma. Benim eski monitörümde ki takılı pikseli çözdü. Genişletmek için tıkla... Hocam göz doktoruna gidiyorum 3 saat sonra gelirim.
Hamza Ensar Sağlam dedi: O ölü piksel değil. Takılı piksel. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu kullan aman bakma. Benim eski monitörümde ki takılı pikseli çözdü. Genişletmek için tıkla... Hocam göz doktoruna gidiyorum 3 saat sonra gelirim.