Acer SA240Yabi vs Acer Nitro VG220QB

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, 1060 ekran kartlı laptop kullanıyorum. Ekstradan bir monitör bağlayıp oyun veya film izlemek için 2 tane monitör beğendim. Bütçem kadar seçtim. Sizce hangisini almalıyım veya öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amaç film tarzı birşeyler içinse ben şahsen büyük olan Sa240 modelini seçerdim.Fps dayalı oyun için olsaydı VG22.Bende q221bbi idi sanırım nitro serisi 75hz 1ms modelini kullanıyorum memnunum oldukça.

Amaç film tarzı birşeyler içinse ben şahsen büyük olan Sa240 modelini seçerdim.Fps dayalı oyun için olsaydı VG22.Bende q221bbi idi sanırım nitro serisi 75hz 1ms modelini kullanıyorum memnunum oldukça.
Teşekkürler ama ben ikisini yapacağım. SA240 içimden geçiyor. Daha şık olduğu için mi bilmyorum. Ama 1ms ile 4ms arasında ki farkı hissedeceğimi de zannetmiyorum.

Ne yapıp edip bunu aldım. yanına uygun bir klavye aldım. Ama monitörü bu fiyata almadım tabii 1400 tl ye indirimde aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı