patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 13 Temmuz 2024 #1 Herkese merhaba, elimde Nitro 16 var ısınıyor hafta geçtikçe artıyor minikçe bakımı ne kadardır ve ne kadar iyi servis, elma inceler gibi kötü müdür?
Herkese merhaba, elimde Nitro 16 var ısınıyor hafta geçtikçe artıyor minikçe bakımı ne kadardır ve ne kadar iyi servis, elma inceler gibi kötü müdür?
HSBC Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #2 Hocam bende de Acer var İstanbul Anadolu Yakası servisi hakkında iyi şeyler okumadım. Vakti gelince bakımını kendim yapacağım gibi duruyor.
Hocam bende de Acer var İstanbul Anadolu Yakası servisi hakkında iyi şeyler okumadım. Vakti gelince bakımını kendim yapacağım gibi duruyor.
Thearlk146 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 751 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Temmuz 2024 #3 Bende de Predator serisinden var ama hiç kötü yorum duymamıştım alırken hiç olmadı bende kendim değiştiririm termalini.
Bende de Predator serisinden var ama hiç kötü yorum duymamıştım alırken hiç olmadı bende kendim değiştiririm termalini.
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 13 Temmuz 2024 #4 Thearlk146 dedi: Bende de Predator serisinden var ama hiç kötü yorum duymamıştım alırken hiç olmadı bende kendim değiştiririm termalini. Genişletmek için tıkla... Alet yok işte içini açacak malzeme yok olsa da içini nasıl temizleyim. HSBC dedi: Hocam bende de Acer var İstanbul Anadolu yakası servisi hakkında iyi şeyler okumadım. Vakti gelince bakımını kendim yapacağım gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Kötüyse nereye vereyim öyle duruyor.
Thearlk146 dedi: Bende de Predator serisinden var ama hiç kötü yorum duymamıştım alırken hiç olmadı bende kendim değiştiririm termalini. Genişletmek için tıkla... Alet yok işte içini açacak malzeme yok olsa da içini nasıl temizleyim. HSBC dedi: Hocam bende de Acer var İstanbul Anadolu yakası servisi hakkında iyi şeyler okumadım. Vakti gelince bakımını kendim yapacağım gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Kötüyse nereye vereyim öyle duruyor.
Jeagerjaquezz Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #5 Çok büyük miktar para istiyorlar ve her şeye kullanıcı hatası bahanesini sunuyorlar 6 ay süre geçmişse cihaz değişimi yapmıyorlar sözde 2 yıl garantili.
Çok büyük miktar para istiyorlar ve her şeye kullanıcı hatası bahanesini sunuyorlar 6 ay süre geçmişse cihaz değişimi yapmıyorlar sözde 2 yıl garantili.
HSBC Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #6 Aletten kastınız nedir hocam küçük ağızlı bir tornavida her şeyi çözüyor .
patlıcan567 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 1.407 Çözümler 4 13 Temmuz 2024 #7 HSBC dedi: Aletten kastınız nedir hocam küçük ağızlı bir tornavida her şeyi çözüyor . Genişletmek için tıkla... Şey aleti değil tornavida işi yapıyorsa benim cesaret edip açmam lazım.
HSBC dedi: Aletten kastınız nedir hocam küçük ağızlı bir tornavida her şeyi çözüyor . Genişletmek için tıkla... Şey aleti değil tornavida işi yapıyorsa benim cesaret edip açmam lazım.