F F0xion Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 Ayrıca bilgisayar ekranımın sol alt köşesinde elma çekirdeği kadar daha çok beyaz ve gri tonlarda belli olan beyaz bir yuvarlak leke var. Sanırım ölü piksel. Serviste ekran değişimini ücretli veya ücretsiz istersem yaparlar mı?
Ayrıca bilgisayar ekranımın sol alt köşesinde elma çekirdeği kadar daha çok beyaz ve gri tonlarda belli olan beyaz bir yuvarlak leke var. Sanırım ölü piksel. Serviste ekran değişimini ücretli veya ücretsiz istersem yaparlar mı?
Banxtre Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #2 Garantisi var ise muhtemelen yenisi ile değişim yapılacaktır.
F F0xion Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #3 Banxtre dedi: Garantisi var ise muhtemelen yenisi ile değişim yapılacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet garantisi 1 yıl daha var.
Banxtre dedi: Garantisi var ise muhtemelen yenisi ile değişim yapılacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet garantisi 1 yıl daha var.
Banxtre Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #4 F0xion dedi: Evet garantisi 1 yıl daha var. Genişletmek için tıkla... İlk aldığınızdan beri var mı? Fotoğraf atma şansınız varsa ekleyebilir misiniz?
F0xion dedi: Evet garantisi 1 yıl daha var. Genişletmek için tıkla... İlk aldığınızdan beri var mı? Fotoğraf atma şansınız varsa ekleyebilir misiniz?
F F0xion Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #5 Banxtre dedi: İlk aldığınızdan beri var mı? Fotoğraf atma şansınız varsa ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aldıktan 4-5 ay sonra fark ettim. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama atayım bir tane. Dosya Ekleri 26D0C605-2ADC-4750-B557-60CBF7797515.jpeg 21,2 KB · Görüntüleme: 54
Banxtre dedi: İlk aldığınızdan beri var mı? Fotoğraf atma şansınız varsa ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aldıktan 4-5 ay sonra fark ettim. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama atayım bir tane.
Banxtre Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #6 F0xion dedi: Aldıktan 4-5 ay sonra fark ettim. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama atayım bir tane. Genişletmek için tıkla... Ürün ölü piksel garantiliyse ürünü satıcı firmaya yollayıp değişim isteyin.
F0xion dedi: Aldıktan 4-5 ay sonra fark ettim. Fotoğrafta çok belli olmuyor ama atayım bir tane. Genişletmek için tıkla... Ürün ölü piksel garantiliyse ürünü satıcı firmaya yollayıp değişim isteyin.
F F0xion Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #7 Banxtre dedi: Ürün ölü piksel garantiliyse ürünü satıcı firmaya yollayıp değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Banxtre dedi: Ürün ölü piksel garantiliyse ürünü satıcı firmaya yollayıp değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Aralık 2020 #8 "Düzeltir mi" değil, düzeltmek zorundalar diye biliyorum. Garanti boşuna yok.