Acer servisine nasıl ulaşılır?

Geçmiş olsun öncelikle. Servis maalesef çok kötü. Göndersen de kullanıcı hatası diyeceklerdir. En son grubumuzda ki bir arkadaş gönderdi adaptör soketinde sorun vardı kullanıcı hatası anakart değişmesi lazım diyeyim 90.000 TL para istediler

Kısaca cihazla baş başasın ve sorunu kendin çözmen gerek. Aşağıda ki yöntemi deneyebilirsini.

Cihazın kapağını aç, batarya soketi ve BIOS pilini sök 10 saniye power tuşuna basılı tut daha sonra pil ve batarya soketlerini tekrar takıp cihazı açmayı dene.

Yazan numarayı aradım fakat dediğim gibi telesekreterden sonra kapanıyor, geri dönüşte olmadı.

RAM yükseltmenin garantiyi bozmadığı belirtilmişti. Ama evet fan temizliği için bir şey söylenmedi. Onun için servise yollamak istememiştim. Samsung marka RAM takmıştım.

RAM alırken yakın bir veya aynı RAM'i takmaya çalıştım. Laptobu aldığım zaman takmıştım.Yaklaşık 1.5 yıl oluyor. Sorun olmadı ama dediğim gibi sol fan tıkanmadan dolayı kötü çalışıyordu,temizlemiştim.

Tekrar açma riskine girmedim. Bu işlemi yapma riskine girmeli miyim?

Son düzenleme:
Acer ve Asus alacak olanlar servisten faydalanmayı unutsun. Adamların politikası tamamen müşteriyi geçiştirmek üzerine kurulu malesef. Tamir ve onarımla uğraşmamak için sizden fahiş fiyatlar istiyorlar. Koca Asus ve Acer ürünlerinin garantisine bakacak servis bulamıyor mu ben onu anlamıyorum.

Güvenilir bir bilgisayarcıya götüreceğim mecburen,o da bir problem maalesef yıllardır hiç gitmediğim için bakacağım.

Güvenilir bir bilgisayarcıya götüreceğim mecburen, o da bir problem maalesef yıllardır hiç gitmediğim için bakacağım.

20 yıldır IT mi yapar bu firma. Güvenilirdir. ASELSAN tai ROKETSAN serverlarının tamirlerini yaparlar genelde. Buhran var orada telefonuda o açar muhtemel. ismim İbrahim, Tavsiyemle geldiğini söylersen yardımcı olmaya çalışır.

Öneriniz için teşekkür ederim, önceliğimi yaşadığım bölgeye vereceğim. Yarın bir armut uygulamasına ve genel çevreye bakınacağım. En azından sorunu tespit etsinler, elime bir şey geçmezse attığınız yere bakarım.

Ankara da yaşadığını yazdığın için önerdim burayı. Sincan 1. OSB girişinde yer. Armut vs tanımadığın yerlere güvenip cihazını teslim etmeni önermem.

Haklısın kardeşim Keçiören'de olunca gözüm korktu, yarın sabah arayıp bir iletişime geçeyim bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…