Yani öyle bi salaklık yaparlar diye çekiniyorum ben de. Yüzde 6'dayken şarj kablosunu taktım, şarj olmadı ama bi saat çalışırken hep yüzde 6'da kaldı. Sonra bilgisayarı kapattım. Bi iki saat sonra açıp şarjına baktım, yüzde 97'ye çıkmış. Şu an prize bağlıyım ama prize bağlı olduğumu gösteren herhangi bir şey görünmüyor, daha önce görünüyordu sanki
Valla iki ay önce de almıştım bu bilgisayarı, biosta sorun çıktığı için iade etmem gerekti. Fiyatlar yükselince düşsün diye bekledikçe aynı bilgisiyarı şimdi 1000lira pahalıya aldım. Bi daha iade etmek istemiyorum önemli bişey olmadıkça
Garip bi şekilde prizdeyken bilgisayar uykuya geçince yüksek devirde çalışan fan sesini duydum. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda tepki vermedi, klavye tuşlarına dokununca ışıkları yanmadı mesela. Güç tuşuna basılı tutarak bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda %100 dolu olan pili %6 gösterdi. Yoksa bu sorun tamamen şu an kullandığım Ubuntu 20.04 ile mi ilgili?
Yani şu linux'larda bi tane sorunsuz çalışan dağıtım buldum derken gene sorun yaşıyorum, inanılır gibi değil