Acer Swift 3 laptoplar alınır mı?

Sanki 1. si hak etmiyor.
2. alınır.

İfadeler: eth
Kendim 4500U olan modeli sizin attığınız bağlantıdan aldım, cihaz adeta akıyor. Swift 3'ler F/P ürünler, imzada da gördüğünüz üzere bu bütçelerde özellikle 4300U olan modeli gayet uygun. İçindeki iGPU'lar oldukça güçlü olduğu için belli bir noktaya kadar oyun konusunda da tatmin edecektir.

İfadeler: eth
Hocam şarj olarak bir günü çıkarabilir mi peki bu cihazlar?

Öncelikle günlük işler yaparken ve güç tasarrufu modunda iken 13 saate kadar pil ömrü var cihazın, oyun oynarken 3 saate kadar düşüyor tabii. Ama ben günde 3-4 saatlik kullanımla 2 günü geçirdim.
Oyun oynamayı düşünmüyordum o zaman bana yetecektir. Çok teşekkürler.
Öncelikle günlük işler yaparken ve güç tasarrufu modunda iken 13 saate kadar pil ömrü var cihazın, oyun oynarken 3 saate kadar düşüyor tabii. Ama ben günde 3-4 saatlik kullanımla 2 günü geçirdim.
Hocam rahatsız ediyorum ama 4500U modelini satın aldım ve wasd tuşlarının o bölgeden cızırtı gibi bir ses geliyor. Normal kullanımda duyulmuyor ama kulağımı iyice yaklaştırınca klavyeye bunu duyabiliyorum. Alalı bir hafta falan oluyor. Sizde de böyle bir şey var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…