Acer Swift 3 R7 5700U laptop alınır mı?

Bütçe
17000

TheCaspian

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Bütün seriyi kullanıp satmış birisi olarak söylemek isterim ki Swift kasası daha kaliteli ama sadece kasası. Diğer tüm konularda travelmate daha iyi. Daha parlak, %100 srgb 400 nit ips ekran, verimli işlemci, daha iyi klavye, daha iyi kamera, donanım upgrade imkanı. Ben alttaki ürünü almanı öneririm.

Swift 3 kalite olarak Travelmate cihazlardan iyi değil. Travelmate serisi daha kaliteli menteşelere ve daha dayanıklı kalın bir kasaya sahip Swift serisine göre. Swift cihazlar sadece daha kibar.

Swift 3 kalite olarak TravelMate cihazlardan iyi değil. TravelMate serisi daha kaliteli menteşelere ve daha dayanıklı kalın bir kasaya sahip Swift serisine göre. Swift cihazlar sadece daha kibar.

Dostum onlarca satmış olmasam ve evde hem TravelMate hem Swift serisi laptoplar olmamış olsa sana hak verirdim. Sanırım anlamıyorsun. Ben bunları satıyorum. Kullanıyorum. Yıllarımı Acer bilgisayarlara verdim. Sana kastım mı olacak. Swift serisi daha iyi. Donanım olarak demiyorum bunu unutma. Yeni P6 serisi birçok Swift serisinden güzel mesela. Özel alaşım malzemesi ile çok hafifler ama Swift her zaman Swift. Mesela kendime de 3 tane TravelMate kullandım. Gene Swift'e döndüm küçük çocuk sebebiyle.

Swift serisinde TravelMate serisinden kaba cihazlar da var. Mesela P6 1.1 kg Swift 14 AI Core Ultra 7 155h 1.32 kg. Swift 2025 serisi gene hafifledi ama henüz satışı yok. Gelsin yüklü almayı düşünüyorum.

TravelMate ve Swift serisi ikisini de öneririm. Mümkünse P6 alınmalı TravelMate serisinde en az.

Swift OLED ekranlar gelmeden önce TravelMate 400 nit %100 sRGB ekranları en iyisiydi mesela.

Hala da 20k altında en iyi ekranlar Acer da şu an. Arkadaş hangisini alırsa alsın memnun kalır.

5700U Swift 3'leri 4 sene önce almıştım kendime sanırım. Kardeşime de aldık hala memnun kullanıyor ama Intel 13. nesil TravelMate'ler her konuda eski Swift'ten daha iyi şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. TravelMate alacağım gibi duruyor.

Sen dış görünüşe göre karar veriyorsun, alüminyum kasası var diye Swift serisi daha iyi olmuyor. Dediğim Travelmate daha ağır ve daha kalın bir kasa, menteşeleri saha sağlam. Dayanıklılık olarak daha iyi, askeri düzey testinden geçen epey Travelmate modeller var. Taşınabilirlik ve tasarım olarak daha iyi olabilir ama kasa kalitesi olarak Travelmate daha sağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…