Acer Swift 3 SF314-58G-53HN neden bu kadar ucuz?

Metin Taskin

Kilopat
Yarı oyun, yarı iş için bir laptop arıyordum. İnternette gezerken bu laptopla karşılaştım nedense bu fiyata IPS FHD ekran MX250 i5 10.nesil...
Nasıl desem, bir Bit yeniği var gibi geldi, bu fiyata bu performansa şaşırdım ve Acer'ı araştırmaya başladım çoğu kişi Acer'dan memnun olmadığını söylüyor hemen bozuluyormuş falan ama bütün modellerinde mi bu sıkıntı var anlamadım, sizce para ekleyip 6000TL-7000TL'ye bunun aynı bileşenlere sahip farklı bir marka laptop mu almalıyım? (Hafiflik önemlidir)

Son düzenleyen: Moderatör:

2013'de Vatan'dan Acer bir laptop almıştım sadece geçen sene teklemeye başladı fan falan kirlendi 6. yılında temizlik macun format falan yaptım şu an hala çakır gibi çalışıyor oyun falanda oynuyorum bence
.
Bu iyi gibi duruyor bu fiyat seğmentinde ısınma sorunları tabii ki olacak onun için ekstra olarak sogutucu alırsanız vakum falan işleri çıkmış bir araştırın derim ben olsam laptop şartım olacak ve biraz oyun oynamak için bunu alırdım fiyatta piyasadan uygun gerçekten.

Ucuz olmasının nedeni MX250 ekran kartına ve u serisi işlemciye sahip olmasından kaynaklanıyor. Düşük performanslı bir laptop ve fiyatı da ona göre düzenlenmiş, oyun için önermem. İş için ne tarz bir işte kullanacağınıza bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…