Acer Swift 3 SF315-52G Mavi Ekran Sorunu

ossssy

Hectopat
3 gün önce ben laptop aldım. Kurulum ve güncelleme sırasında mavi ekrana düşüyor.
Kurulumu tamamladıktan sonrada mavi ekrana düşmeye devam ediyor. Birçok kişi aynı sorundan müzdarip. Çözümü bulundumu acaba? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet çözüm buluruz fakat önce dosyaları gönderin.

Ekran kartı nedeni ile sorun olmuş ama sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sistemde çoğu şey güncel değil.
İlk olarak Sosyal'den Windows 10 indir ve temiz kurulum yap.
Sonrasında güncel sürücüleri manuel olarak indir yükle.

İlginize çok teşekkür ederim.Vermiş olduğunuz linkten indireceğimiz Windows ,2020 nisan ayında da çıkan en yeni versiyondur, doğrumu anlıyorum?
Bu indireceğim Windows ile sadece mevcut kurulu windowsu güncelleme mi yapabilirim yoksa sıfırdan Window kurabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuz çözüldü mü? Aynı laptoptan arkadaşımda da var. Test yapıyoruz bir problem yok. Sonra rastgele mavi ekran atıyor.

Sorununuz çözüldü mü? Aynı laptoptan arkadaşımda da var. Test yapıyoruz bir problem yok. Sonra rastgele mavi ekran atıyor.
Selamlar.ben cihazımı servise gönderdim.Aradılar ve problemin intel vga sürücüsünden kaynaklandığını ve intelin yeni çıkardığı driver yamasını yükleyeceklerini söylediler.laptop geri geldi ama halen sorun devam ediyor.cpu-z ve aida64 programlarında sistem özelliklerine bakmak için grafik kısmına her girdiğimde mavi ekran hala oluşuyor.yeni driverlar bekleyeceğiz galiba.ama.siz acerı arayarak sorun bildirinki sıkıştırmış olalım.
Ayrıca ben birde ssd taktırmak istedim.ssd aldım gönderdim.gerekli olan fdc flex kablo 2 basit kızak parçası için 743 tl istediler..bend3 çine supariş verdim.75 tl ye.kendim takacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…