Arkadaşlar merhaba. Giriş seviyesi laptop arıyorum ve opsiyonları daralta daralta bu ikisine kadar indim. Bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım. İkisinin de 5500U işlemcili modelini alacağım. Bilgisi olan varsa bu laptoplar arasında hangisi daha iyidir? Ya da sıkıntılarını söyleyebilir misiniz? Bu fiyat bandında başka laptoplar da önerebilirsiniz. Önerirken LoL'ü 60FPS kasmadan oynatabilecek önerirseniz mutlu olurum.
ACER Swift 3 AMD Ryzen 5-5500U 8GB 512GB SSD FreeDos 14" 1.2kg FHD Gümüş Dizüstü Bilgisayar NX.AB1EY.002 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Acer Aspire 3 A315-44P Ryzen 5 5500U 16 GB 512 GB SSD Freedos 15.6" FHD 60 Hz Taşınabilir Bilgisayar NX.KSJEY.005 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Bilgisayar alacaksanız minimum 16 GB RAM'li almaya çalışın, olmuyorsa aldıktan sonra RAM takviyesi yapın. 8 GB zor yetiyor hele Windows 11'se işletim sistemi.
İkisi arasından Swift kasa kalitesi ve paneli daha iyi. Ama yükseltme imkanı açısından sıkıntı. İdeapad yükseltilir ama kasa kalitesi ve paneli kötü. Maksimum bütçe nedir?