Acer Swift 3 yeterli internet hızını sağlayamıyor

Daha fazla  
Bilgisayarım Acer Swift 3 ve kullandığı Wi-Fi chipseti Wi-Fi 6 destekleyen 802.11ax Ultra-Fast 160MHz gigabit Wi-Fi. Evde kullandığım internet hızı 100Mbps fiber. 5GHz bağlantıda evdeki diğer tüm cihazlarda bu hızı alabiliyorum. 2.4GHz bağlantıda ise 50-65Mbps hız alabiliyorum fakat kendi bilgisayarımda 5GHz bağlantıda 27-42Mbps hıza kadar düşüyor, daha fazlasını alamıyorum. Ethernet girişi olmadığı için kablolu bağlantı yapamıyorum. Bilgisayarımdan 2.4GHz bağlantıda bile yine maksimum 27-42Mbps internet hızı alıyorum. Bilgisayarımda mı bir sorun var acaba. Sürücülerimi kontrol ettim günceller. 2 3 adet virüs programıyla (Malwarebytes, Norton, Kaspersky) bilgisayarımı taradım hiçbirisi virüs tespit edemedi. Modemin yanında bile bu hızdan fazlasını alamıyorum ne yapmalıyım acil yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı