Acer Swift Go alınır mı?

Bütçe
30000
Onu alacağına gaming alsana? Daha iyi açıkçası.

Eğer oyun falan istemez isen, MacBook serileri de iş için bayağı iyi. Pil ömrü 10 saate yakın yetiyor.

Hocam gaming daha güçlü olur illa oyun oynamak zorunda değilsiniz.
Aynen öyle, birkaç yıl sonra kasmalar olacak. MacBook veya oyun bilgisayarı bu kapsamda iyi açıkçası.
o halde bütçeyi 10k daha arttırarak 40k civarında öneri yaparsanız tekrar yazdıklarınız doğrultusunda bakayım beyler. Attığım laptop'un ram'ler lehimliymiş maalesef. birde amazondan atarsanız iyi olur farklı bi yerden almak istemiyorum açıkçası. 5 bin tl kuponum var onu kullanmalıyım amazonda.

Bütçe içinde alınabilecek güzel Ultrabook'lar arasında bu cihaz geliyor. Lazımsa eğer dokunmatik panele de sahip:

Daha güçlü olsun derseniz biraz bütçe üstünde ama bırakayım:

macOS denerim derseniz M2 Air 16 GB modeller var ama bütçeniz çok üstünde. Ondan ürün eklemeyeceğim. Bir tek bu model var, Apple yetkili satıcı diyor ama güvenemedim. 16 GB olmayan bir MacBook almayın derim:

Bütçe içinde alınabilecek güzel ultrabookalr arasında bu cihaz geliyor. Lazımsa eğer dokunmatik panele de sahip:

Daha güçlü olsun derseniz biraz bütçe üstünde ama bırakayım:

macOS denerim derseniz M2 Air 16 GB modeller var ama bütçeniz çok üstünde. Ondan ürün eklemeyeceğim. Bir tek bu model var, Apple yetkili satıcı diyor ama güvenemedim. 16 GB olmayan bir MacBook almayın derim:

Çok sağ olun hocam Huawei gerçekten güzelmiş fakat Amazon'da bulamadım maalesef. Eğer denk getiremezsem bir diğer öneriniz olan Zenbook'u alacağım. Keşke amazonda olsaydı

Çok sağ olun hocam Huawei gerçekten güzelmiş fakat Amazon'da bulamadım maalesef. Eğer denk getiremezsem bir diğer öneriniz olan Zenbook'u alacağım. Keşke Amazon'da olsaydı.

Taksit için bakıyorsanız MediaMarkt 6 aya vade farksız taksit sunuyor, World ve Maximum kart için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı