Merhaba, şu an 30k bütçem var iş odaklı bu laptopu buldum peşine 12 ay taksit imkanı da var. Bu bütçede daha iyisi var mı? Bu laptop alınır mı?
Oyun için öneri isteseydim bunu belirtirdim. İş odaklı düşünüyorum. Macbook serileri de bu fiyata sanıyorum düşük kalıyor.Onu alacağına gaming alsana? Daha iyi açıkçası.
Eğer oyun falan istemez isen, MacBook serileri de iş için bayağı iyi. Pil ömrü 10 saate yakın yetiyor.
Hocam gaming daha güçlü olur illa oyun oynamak zorunda değilsiniz.Oyun için öneri isteseydim bunu belirtirdim. İş odaklı düşünüyorum. Macbook serileri de bu fiyata sanıyorum düşük kalıyor.
Hocam Gaming daha güçlü olur illa oyun oynamak zorunda değilsiniz.
Hocam gaming daha güçlü olur illa oyun oynamak zorunda değilsiniz.
o halde bütçeyi 10k daha arttırarak 40k civarında öneri yaparsanız tekrar yazdıklarınız doğrultusunda bakayım beyler. Attığım laptop'un ram'ler lehimliymiş maalesef. birde amazondan atarsanız iyi olur farklı bi yerden almak istemiyorum açıkçası. 5 bin tl kuponum var onu kullanmalıyım amazonda.Aynen öyle, birkaç yıl sonra kasmalar olacak. MacBook veya oyun bilgisayarı bu kapsamda iyi açıkçası.
Bütçe içinde alınabilecek güzel ultrabookalr arasında bu cihaz geliyor. Lazımsa eğer dokunmatik panele de sahip:
Daha güçlü olsun derseniz biraz bütçe üstünde ama bırakayım:
macOS denerim derseniz M2 Air 16 GB modeller var ama bütçeniz çok üstünde. Ondan ürün eklemeyeceğim. Bir tek bu model var, Apple yetkili satıcı diyor ama güvenemedim. 16 GB olmayan bir MacBook almayın derim:
![]()
MacBook Air 13.6 inç M2 8CPU 8GPU 16GB RAM 256GB SSD TQ Uzay Grisi (Z15S00120) | Kurumsal Satış & MDM Desteği | TVT
MacBook Air 13.6 inç M2 8CPU 8GPU 16GB RAM 256GB SSD TQ Uzay Grisi (Z15S00120) 'nı kurumsal özel fiyatlarla satın alın. Toplu alımlarda avantajlı teklifler ve MDM desteği. İşletmeniz için güvenilir çözümler.www.tvt.com.tr
Çok sağ olun hocam Huawei gerçekten güzelmiş fakat Amazon'da bulamadım maalesef. Eğer denk getiremezsem bir diğer öneriniz olan Zenbook'u alacağım. Keşke Amazon'da olsaydı.
Yok hocam yukarıda da belirttim gibi 5k amazon hediye kuponum var. Onu kullanma amacındayımTaksit için bakıyorsanız MediaMarkt 6 aya vade farksız taksit sunuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.