Acer Swift Go alınır mı?

Bütçe
30000
Yok hocam yukarıda da belirttim gibi 5K Amazon hediye kuponum var. Onu kullanma amacındayım

Görmemişim pardon. Zenbook'ta harika cihazlardan biri. Çok güçlü, 32 GB RAM ile dolu dolu. Muazzam bir panel, incecik ve uzun şarj süresi sunuyor.

İkisi arasında kalsaydınız hangisini tercih ederdiniz hocam.

F/P açısından Huawei harika cihaz fakat Zenbook'un gücü ayrı ve kuponunuz ile iyi fiyata düşüyor Zenbook. Huawei de kötü değil hatta o bütçede F/P kralı ama sizin için mantıklı duran Zenbook.

F/P açısından Huawei harika cihaz fakat Zenbook'un gücü ayrı ve kuponunuz ile iyi fiyata düşüyor Zenbook. Huawei de kötü değil hatta o bütçede F/P kralı ama sizin için mantıklı duran Zenbook.

Amazon'da Zenbook yok sanıyorum hocam oradan da sınıfta kaldık. Kullanamayacağım kuponu anlaşılan. Ya da gidip Huawei alacağım mecburen

Amazon'da Zenbook yok sanıyorum hocam oradan da sınıfta kaldık. Kullanamayacağım kuponu anlaşılan. Ya da gidip Huawei alacağım mecburen

Daha az önce Amazon yazıyordu Akakçe'de. Bitmiş galiba GPN'nin sattığı. Techmind bilişimin sattığı var fakat bunlar hep yurt dışından ithal. Garantisi 1 yıl ve İngilizce Q klavye üstüne 16 GB RAM var. Bunun karşısında Huawei almalısınız kesinlike:

Amazon.com.tr

Asus tuf gaming serisi var.

Ya da bu model;

ne aldınız hocam m2 ile bu şuan aynı fiyat bu ,birisi 15 aylık kullanımda %89a düştü pil yüzdesi demiş m2 için, Windows'tan çok sıkıldım ama donanım olarak acer daha iyi gibi benim için önemli olan uzun süre performansının iyi olması ne almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…