Ben de var dükkanda falan çalışırım diye almıştım ısınıyor biraz düşük güç modunda kullanıyorum gece falan kullanırsam fan sesi olmasın diye, ayrıca ramlerden mi ne coil whine gibi Bi ses geliyor onun harici memnunum ekran falan çok iyi gerçekten taşımasıda kolay

Üstad performans modundan mı ısınıyor sadece? Çalışıyorum derken bir program ile çalışırken mi ısınıyor? 155h mı sendeki işlemci? Normal ve diğer modlarda nasıl performans veriyor?
Arkadaşlar benim bilgisayarım geldi. Bugün açtım kurulumları yaptım. Ekran 2.8k 90 Hz oled muazzam konuşmaya gerek yok. 
Bilgisayarda kurulum hariç öyle fazla bir fan sesi yok. League of legends oynadım. Daha önce Gaming bilgisayarlarımdan çok daha sessiz oyunda. Hafif bir ısınma oluyor oyun oynarken. Travelmate p6 dan daha iyi Termal durumu.
Şarja takmadan oyun oynarken fps düşüyor droplar olabiliyor bazen. Prize takınca sanırım arc Ekran Kartı uçuyor o zaman. 
Şarja takmadan geforce now yarın deneyeceğim. 
İşlemci çok güçlü bunu belli ediyor bilgisayar. 
Ses nitro, aspire ve travelmate serilerinden daha güzel ama bir hp B&O değil. Malzeme kalitesi şahane.
Termal olarak travelmate p4 serisi gibi geldi bana. Onlarda sonuçta u işlemci var. Güç gerektiren işlerde hafif açıyorlar fanı.
Kamerada travelmate serisi gibi kapatma tuşu yok ne yazık ki. Gene travelmate p6 da olan derinlik sensörü sayesinde windows hello ile oturum açma bunda yok.
Özel bir e acer logosu olan a tuşu var. Bu tuş ile bir sürü ayara ulaşıyorsunuz. Ben normal modda kullandım ve bilgisayarı %80 şarj ile kısıtladım.
Klavye kalitesi travelmate serisinden bir tık daha sağlam ve iyi.
Kamerası muazzam. P4 ten çok çok iyi. P6 deki FHD kameradan da baya iyi.
Oled ekran çok yansıma yapar mı diye korkuyordum ama öyle korkulacak kadar değil. Cep telefonu ekranı gibi düşünün. Arkada abajur yaktım rahatsız etmedi beni.
27 bin TL ye çok iyi bir bilgisayar diyebilirim.