Acer Swift X vs Lenovo Ideapad 5 Pro vs ASUS Vivobook Pro

Koqla

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Asus hakkında böyle bir şikayette bulunan bir arkadaşımızın konusuna dahil olmuştum.

Hocam Asus hakkında böyle bir şikayette bulunan bir arkadaşımızın konusuna dahil olmuştum.
Bilgi için teşekkürler hocam. İnternetteki testlerde 85 derece görüyordu en yüksek ama böyle durumlarıda göz önünde bulundurmak lazım.
Swift X uygun fiyatından dolayı düşünülebilirdi fakat RAM'i lehimli, bu dönemde lehimli 8 GB RAM model alınmaz. En mantıklısı Vivobook.
Bende lehimli olduğunu görene kadar aynısını düşünüyordum. Lenovo hakkında fikriniz nedir? Bazı incelemelerde ısındığını gördüm onun dışında sağlama benziyor. Ayrıca bunlardan başka öneriniz olur mu bu kategoride?

Bilgi için teşekkürler hocam. İnternetteki testlerde 85 derece görüyordu en yüksek ama böyle durumlarıda göz önünde bulundurmak lazım.

Bende lehimli olduğunu görene kadar aynısını düşünüyordum. Lenovo hakkında fikriniz nedir? Bazı incelemelerde ısındığını gördüm onun dışında sağlama benziyor. Ayrıca bunlardan başka öneriniz olur mu bu kategoride?

Asus gibi bir markanın böylesi kaliteli bir modelinden bu tarz bir şikayet duymak beni de şaşırtmıştı hocam.

Bilgi için teşekkürler hocam. İnternetteki testlerde 85 derece görüyordu en yüksek ama böyle durumları da göz önünde bulundurmak lazım.

Gayet kaliteli bir ürün fakat gereğinden fazla ısınıyor o modelde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı