Acer teknik servisi bakım ve SSD yükseltmesi yapar mı?

Ahmet_Emir

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
Acer Nitro AN515-58-52K model PC'ye sahibim yanlış hatırlamıyorsam. Garantisi henüz bitmedi. Servisi sadece İstanbul da var. Kocaeli'de olduğum için mecbur kargoyla vermek zorundayım. Servis bakım için ücret alır mı? SSD yükseltmek istesem 1 TB SSD ne kadar gelir ya da yükseltirler mi? Daha önemlisi servise verilmeli mi? Çok fazla olumsuz yorum gördüm ama en yenisi 3 yıl önce. O yüzden çok kararsız kaldım. Sizce servise vermeli miyim?

Yükseltirler ancak bayağı bir ücret alırlar.
Garantisi fazla yoksa ben olsam kendim takardım. Servise düşen cihazdan hayır gelmez hele ki kargo ile.

Yükseltirler ancak bayağı bir ücret alırlar.
Garantisi fazla yoksa ben olsam kendim takardım. Servise düşen cihazdan hayır gelmez hele ki kargo ile.

Yaklaşık 1 yıl kalmıştır diye düşünüyorum. Bende pek verme taraftarı değilim aslında ama bakımı yapmak için güvenebileceğim bir bilgisayarcı yok. Garantisi varken sadece bakım için göndermek hele kargoyla ama yine de sormak istedim. SSD de sizce ne kadara olur ve hangi SSD takarlar sizce.

Thermalright heilos alıp kendin uygula. Acer servisi tam bir çöp.

Thermalright heilos alıp kendin uygula. Acer servisi tam bir çöp.
Hocam az önce sizin thermalright ile ilgili olan incelemenizi okudum. Gerçekten baya fark etmiş. Alıp kendin uygulamak çok faha mantıklı servise vermektense ama hiç tecrübem yok kendim yapabilir miyim sizce?

Hocam az önce sizin thermalright ile ilgili olan incelemenizi okudum. Gerçekten baya fark etmiş. Alıp kendin uygulamak çok faha mantıklı servise vermektense ama hiç tecrübem yok kendim yapabilir miyim sizce?
Bir tık zor normal macunlara göre. Çipe göre ölçüp kesip jelatinleri sıyırmak biraz uğraştırıcı. Onun harici gayet memnunum sıcaklıklardan. Pc'nin fan sesi de azaldı sıcaklıkları da.

Hocam önerebileceğiniz bir tutorial var mıdır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
applying bölümüne gidersen az çok fikir sahibi yapacaktır. Uygulamadan önce pc kasasını açana kadar dolapta bekletin. Daha sonra jelatinleri sökmeden çip boyutunda keskin maket bıçağı ile ölçülere uygun kesin. Yapıştırılacak kısmın jelatinini açtıktan sonra yapıştırın. Daha sonra üstte kalan jelatini sökersin tamamdır bu iş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı