Arkadaşlar benim acer timelinex4820tg dizüstü bilgisayara sahibim. Windows 8.1 kullanmaktayım. Mac kurmaktaki amacım yazılım geliştirmek. Örnek vermek gerekirse İos programlama. Xcode yazılımını kullanacağım. Fakat Android Platformunda hiçbir sıkıntı yok. Yani istediğiniz işletim sisteminde yazabilirsiniz. Fakat Mac te öyle değil malesef. Bunun içinde benim mac işletim sistemine sahip olmam gerekiyor.
Bilgisayar olarak almam imkansız. Sanal olarak veya boot ederek kullanmayı düşünüyorum. Acaba bu dizüstü bilgisayarımda bu mümküm mü? En son çıkan işletim sistemini kullanmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
VMware Workstation abd hyper-v are not compatible. Remove the Hyper-V role from the sytem before running VMware Workstation hatası çıktı. Burada ne yapmam gerekiyor. Her şeyİ yaptım. Sonra bu hata çıktı.
VMware Workstation abd hyper-v are not compatible. Remove the Hyper-V role from the sytem before running VMware Workstation hatası çıktı. Burada ne yapmam gerekiyor. Her şeyİ yaptım. Sonra bu hata çıktı.