Acer TravelMate P2 (TMP215-41-62) alınır mı?

Garon

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar bildiğiniz gibi Amazon'da indirim günleri devam ediyor. Aşağıda linkini paylaştığım ürün sizce alınır mı? Konu hakkında değerlendirme yapabilecek olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Genel kullanım amacımız ofis programları ve internetten toplantılara katılmak.

Ürün fiyatı 15.329 liradan 9.999 liraya iniyor.

Ürün Teknik Özellikleri: https://www.acer.com/tr-tr/laptops/travelmate/travelmate-p2-amd/pdp/NX.VS1EY.001

Son düzenleme:
Travel Mate P215 54 kullanıyorum, sanırım kasaları, ekranı vb. aynı. Genel olarak memnunum, Visual Studio ve MSSQL için kullanıyorum. Paneli fiyatına göre gayet iyi. Bence alınır ancak fiyatı çok düşen başka ürünlerde var.

Ben indirim oranına göre fiyatı en çok düşen bu ürün diye buna yöneldim.
Gözümden kaçan ürünler kesin vardır. 10 bin liraya 9 taksit imkanıyla okul işlerini yapmak için kullanacağım bir bilgisayar almayı planlıyordum fırsatını bulduğumda.

Bu fiyata bu ürün alınır mı aynı fiyat bandında başka bir ürün mü almalıyım? Tam olarak bu ürün hakkında internette bir inceleme de bulamadım.

Hocam az önce ben dediğiniz ürünü satın aldım. İncelemeler sonucunda muadilleri olanlardan işlemci hızı ve batarya gücü bakımından üstünlüğü var. Donanımsal olarak f/p. İşlemci olarak Amd Ryzen 5 serisinin Pro oluşu diğer cihazlara fark atıyor. Bu zamanda okul işlerini halletmek için 9 taksitli böyle donanımda bir cihaz bulabilir misiniz sanmam. Öğlen yemeğine üç kişi çıksanız zaten 1000 lira hesap ödüyorsunuz. Fiyat olarak da indirim sayesinde uygun dediğiniz gibi. Bence kaçırmayın. Sırf yorum yapmak için foruma kaydoldum

Selamlar bende dün satın aldım bu modeli bugün sabahtan işyerime geldi, sadece kutuyu açıp çalışıp çalışmadığını kontrol ettim, FreeDOS olduğu için Windows yüklemem gerekiyor, akşam incelemesi yapıp sizler ile paylaşırım, kasa olarak gayet güzel sağlam gözüküyor bu arada.

Bende iki model arasında kalmıştım hp 255 g9 r5 5625u bir model var hepsi burada da 9500 TL ye satılıyordu en son, bu modeli tercih etme sebebim bataryası (49wh bu arada), ekranı (ips) ve amazonun güvenilirliği oldu, yorumlarda klavye aydınlatması olmadığı yazıyor ama klavye üzerinde sembolü var bakalım akşam gerçekten var mı yok mu göreceğiz.

Hayırlı olsun bende aldım dün ve bugün geldi. Hatta bu ikinci alışım oldu.

Çünkü ilk gelen üründe açar açmaz elektrik cızırtısına benzer sesler çıkartıyordu ekranın altındaki ızgaradan çatır çutur sesler geliyordu. İlk başta ben hareket ettirdim içinde parça var o yuvarlanıyor sandım ama öyle değilmiş. Kapatıp açtım yine yaptı. Anlamadım sorunu iade ettim.

Acaba doğru ürün tercih etmiyor muyum diye düşünerek konuyu açtım ve bu arada tekrar sipariş verdim indirim kaçarsa diye. Bakalım yeni üründe bir sorun olmaz umarım. Üyeliğiniz hayırlı olsun

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi akşamlar tekrar dan, win11 kurulumunu yaptım bu akşam, öncelikle şunu söyliyim ekranı bu fiyattaki bir bilgisayara göre üst düzey kaliteli renkler gayet canlı paneli ips, kasa olarakda oldukça tok buldum sert bir plastikten yapılmış gayet kaliteli duruyor, ekranı tek el ile açabiliyorsunuz, ayrıca bataryası kendi sitesinde 48wh yazıyor ama he monitörde kontrol ettiğimde 53000 mWh olarak gözüküyor buda size 5-6 saat civarında kullanım süresi sağlıyor bence gayet yeterli.

Beğenmediğim yönlerine gelirsek klavye aydınlatma malesef yok onun dışında capslock ve numlock açık kapalı anlamak için bir ledde malesef yok.

Fan sesi oldukça düşük onuda belirteyim ve herhangibir cızırtı çatırtı gibi bir sesle hiç karşılaşmadım. Şuanlık izlenimlerim böyle..

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Aksaklık çıkmaması iyi olmuş benim şanssızlığım galiba biraz o durum.

Ne yazık ki sorunları mıknatıs gibi çekiyorum. Eşimin hesabından ikinci satın aldığım üründe de touchpad sorunu sorunu çıktığı için iade ettim. Sorun touchpad kısmının altında boşluk vardı tıklama yapmadan tıkır tıkır ses yapıyordu.

Şu an ürünü satın alma miktarında sınır olduğundan yenisini satın alamadım ve indirimli fiyattan satış bitmiş.

Son düzenleme:

Hocam fan sesi nasıl benim için bu önemli bir de oyun oynamak için almıyorum daha çok günlük işler için ama hiç oyun oynadınız mı oynadıysanız nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…