J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 20 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Acer Nitro 5 AN515-57 cihazımda ne dtsx Ultra çalışıyor ne de NitroSense içinde ki trueharmony. Yardımınızı bekliyorum. @Alfa Prime
Merhaba, Acer Nitro 5 AN515-57 cihazımda ne dtsx Ultra çalışıyor ne de NitroSense içinde ki trueharmony. Yardımınızı bekliyorum. @Alfa Prime
6 651016 Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 915 Çözümler 3 20 Temmuz 2024 #2 bende de aynı hatta bir oyunda mikrofon basınca oyunun sesi değişiyor. Nitro'nun eski sürümünü de yükledim düzelmiyor.
bende de aynı hatta bir oyunda mikrofon basınca oyunun sesi değişiyor. Nitro'nun eski sürümünü de yükledim düzelmiyor.
J Jainless Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 204 20 Temmuz 2024 #3 Jainless dedi: Merhaba, Acer Nitro 5 AN515-57 cihazımda ne dtsx Ultra çalışıyor ne de NitroSense içinde ki trueharmony. Yardımınızı bekliyorum. @Alfa Prime Genişletmek için tıkla... Dtsx ultrayı hallettim arkadaşlar ama trueharmony halen çalışmıyor. 651016 dedi: Bende de aynı hatta bir oyunda mikrofon basınca oyunun sesi değişiyor. Nitro'nun eski sürümünü de yükledim düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum dtsx ultrayı eğer çalıştırmayı başarırsan sonrasında NitroSense'yi sil tekrar yükle o da düzeliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu adamın yaptıklarını yap. Son düzenleme: 20 Temmuz 2024
Jainless dedi: Merhaba, Acer Nitro 5 AN515-57 cihazımda ne dtsx Ultra çalışıyor ne de NitroSense içinde ki trueharmony. Yardımınızı bekliyorum. @Alfa Prime Genişletmek için tıkla... Dtsx ultrayı hallettim arkadaşlar ama trueharmony halen çalışmıyor. 651016 dedi: Bende de aynı hatta bir oyunda mikrofon basınca oyunun sesi değişiyor. Nitro'nun eski sürümünü de yükledim düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum dtsx ultrayı eğer çalıştırmayı başarırsan sonrasında NitroSense'yi sil tekrar yükle o da düzeliyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu adamın yaptıklarını yap.
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #4 Jainless dedi: Merhaba, Acer Nitro 5 AN515-57 cihazımda ne dtsx Ultra çalışıyor ne de NitroSense içinde ki trueharmony. Yardımınızı bekliyorum. @Alfa Prime Genişletmek için tıkla... Ben sorunu hala çözemedim var mı başka bir çözümü.
Jainless dedi: Merhaba, Acer Nitro 5 AN515-57 cihazımda ne dtsx Ultra çalışıyor ne de NitroSense içinde ki trueharmony. Yardımınızı bekliyorum. @Alfa Prime Genişletmek için tıkla... Ben sorunu hala çözemedim var mı başka bir çözümü.