ACER UM.QX2EE.P05 KG242YP vs ViewSonic 24" VX2418C

Bütçe
3700
Acer olan monitorun aynisini dun sipariş verdim yarin geliyor 3000 TL'ye Amazon'dan indirimden aldim yarin gelince size geri donus saglarim marka olarak ViewSonic daha cezbedici geliyor.

Acer olan monitorun aynisini dun sipariş verdim yarin geliyor 3000 TL'ye Amazon'dan indirimden aldim yarin gelince size geri donus saglarim marka olarak ViewSonic daha cezbedici geliyor.
Aynı şekilde ViewSonic taraftarıyım, konu üzerinden deneyimlerinizi paylaşmanız benide çok memnun eder. Monitör arayışındayım şu sıralar.

ViewSonic markasının ben bakıyorum bu dönem içerisinde, güzel oyuncu monitörleri çıkardığını görüyorum. Ben de ViewSonic diyorum.

ViewSonic al diyenlere bakma. ViewSonic VA panel Acer olan İPS panel. Özellik olarak da Acer olan çok daha iyi.

Attığım linkteki ikisinden de iyi.

İki marka olarak istedi kullanıcı. Asus da güzel bir marka kötüleyemez açıkçası.

hocam bu 144 hz ve sadece 1 tane hdmi portu var acerde ise 2 hdmi 1 adet display portu var ghostingde yokmuş acerde

Evet bugün geldi Acer VG240ys monitörüm ilk izlenimlerim fiyatına göre alınabilecek en iyi monitor olması gerçi şu an fiyatı 4500 olmus cuma günü Amazon üzerinden 2800'e almıstım monitor IPS olması beni cezbetmişti ve cidden güzel bir paneli var üzerine 165 Hz 0.5 ms olunca fiyatına göre alınabilecek en iyi monitor diyebilirim sıfır olu pıksel şu ana kadar çok fazla marka deneyimim oldu LG'nin 240 Hz lığı olsun HP olsun hepsinden 2-3 tane olu piksel çıkardı bunda sorunsuz gorunuyor en azından bana gelen üründe iyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 31
Hocam bu 144 Hz ve sadece 1 tane HDMI portu var Acer'de ise 2 HDMI 1 adet DisplayPort'u var ghostingde yokmuş Acer'de

20 Hz'de hiçbir fark yok. Bağlantılar görüntü kalitesini etki etmiyor. Ama anlaşılan senin aklına Acer yatmış. Acer'i al ViewSonic'ten daha iyidir. Hem ViewSonic monitörün garantisi konusunda insanlar sorun yaşıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…