Acer V3-551G AMD İşlemci Mac OS Kurulumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oğuz Karaevli

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Networker
Merhaba arkadaşlar, Win 8 pc'me Hackintosh kurmak istiyorum. Aşağıda laptop özelliklerini verdim. Cihaz problem yaratır mı ve driverları bulmakta sıkıntı yaşar mıyım?
Yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler.
  • Windows 8 Single Language 64-bit
  • AMD A8-4500M
  • 8,00GB İkili-Kanal DDR3 @ 667MHz (9-9-10-24)
  • Acer VA50_CM (Socket FT1)
  • Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz)
  • 512 MBATI AMD Radeon HD 7640G + 7670M Dual Graphics (Acer Incorporated [ALI]) 53 °C
  • 2048 MBATI AMD Radeon HD 7670M (Acer Incorporated [ALI])
  • 465GB Seagate ST9500325AS (SATA) 32 °C
  • HL-DT-ST DVDRAM GT51N
  • Realtek High Definition Audio

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata alırsanız ben size yardımcı olabilirim. Ama orada denilenleri yapınca hata alacağınızı düşünmüyorum.

Tamamdır, cok teşekkür ederim. Şimdi dosyaları indiriyorum. Kurulum esnasında sorun olursa yazarım

- - - Güncellendi - - -

İşlemciniz AMD olduğundan dolayı Niresh ile kurmayı deneyebilirsiniz:

Niresh ile AMD PC'lere OS X Mavericks Kurulumu » Technopat

Recep Bey, kurulum sırasında Niresh ekranı geliyor. Boot kısmında "amd64-v" yazıp enter'a basıyorum ama tekrar tekrar aynı ekran karşıma geliyor. "amd64" yazıp denedim apple logosu çıktı ve ekran öyle kaldı. (laptop özelliklerini yukarıda vermiştim.)
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.

İşlemcin yukarıda yazdığın gibiyse bir de şunu dene
Kod:
amd64 -x -v

amd64 ile -v arasınds boşluk oldugunu yeni fark ettim o şekilde işlem devam etti. Yalnız amd64 yazınca apple logsu amd64 -v yazınca siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor.

Nerede takıldığının fotoğrafını çekip atar mısın? Ona göre yönlendirme yapabilelim.

Tamam kardeşim. Hemen çekiyorum.

- - - Güncellendi - - -

Nerede takıldığının fotoğrafını çekip atar mısın? Ona göre yönlendirme yapabilelim.

Kardeşim videoya çektim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodan hiçbir şey belli olmuyor açıkçası. Alt tarafı mı çektiniz üst tarafı mı anlayamadık.

amd64 -v deneyin.

Olmazsa sırayla aşağıdakileri deneyin:
(Hepsinin en son kaldığı yerin fotoğrafını çekin ve en az 10 dakika bekleyin, dondü sanarsınız ama donmamıştır, Hackintosh böyle bir şey)
amd64 -v -x
amd -v
amd -v -x
amd64 -v cpus=1
amd64 -v -x cpus=1
amd64 -v GraphicsEnabler=No
amd64 -v GraphicsEnabler=Yes
amd64 -v -x GraphicsEnabler=No
amd64 -v -x GraphicsEnabler=Yes

hiçbiri olmazsa usb belleğin içindeki kentlerden bazılarını silmek gerekebilir. Konuşuruz.

Hepsini tek tek deneyip fotograflarını çekeceğim. Yalnız şunuda belirtmek istiyorum. Bios ayarlarında 'secure boot' u kapatabilmem için EUFI yerine legacy Bios seçmem gerekiyor.O şekilde boot menüsüne ulaşabiliyorum. Bu bir sorun oluşturur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…