Recep Bey, kurulum sırasında Niresh ekranı geliyor. Boot kısmında "amd64-v" yazıp enter'a basıyorum ama tekrar tekrar aynı ekran karşıma geliyor. "amd64" yazıp denedim apple logosu çıktı ve ekran öyle kaldı. (laptop özelliklerini yukarıda vermiştim.)
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
Tamamdır, cok teşekkür ederim. Şimdi dosyaları indiriyorum. Kurulum esnasında sorun olursa yazarım
- - - Güncellendi - - -
Recep Bey, kurulum sırasında Niresh ekranı geliyor. Boot kısmında "amd64-v" yazıp enter'a basıyorum ama tekrar tekrar aynı ekran karşıma geliyor. "amd64" yazıp denedim apple logosu çıktı ve ekran öyle kaldı. (laptop özelliklerini yukarıda vermiştim.)
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
amd64 ile -v arasınds boşluk oldugunu yeni fark ettim o şekilde işlem devam etti. Yalnız amd64 yazınca apple logsu amd64 -v yazınca siyah ekran geliyor ve öyle kalıyor.
Videodan hiçbir şey belli olmuyor açıkçası. Alt tarafı mı çektiniz üst tarafı mı anlayamadık.
amd64 -v deneyin.
Olmazsa sırayla aşağıdakileri deneyin:
(Hepsinin en son kaldığı yerin fotoğrafını çekin ve en az 10 dakika bekleyin, dondü sanarsınız ama donmamıştır, Hackintosh böyle bir şey)
amd64 -v -x
amd -v
amd -v -x
amd64 -v cpus=1
amd64 -v -x cpus=1
amd64 -v GraphicsEnabler=No
amd64 -v GraphicsEnabler=Yes
amd64 -v -x GraphicsEnabler=No
amd64 -v -x GraphicsEnabler=Yes
hiçbiri olmazsa usb belleğin içindeki kentlerden bazılarını silmek gerekebilir. Konuşuruz.
Videodan hiçbir şey belli olmuyor açıkçası. Alt tarafı mı çektiniz üst tarafı mı anlayamadık.
amd64 -v deneyin.
Olmazsa sırayla aşağıdakileri deneyin:
(Hepsinin en son kaldığı yerin fotoğrafını çekin ve en az 10 dakika bekleyin, dondü sanarsınız ama donmamıştır, Hackintosh böyle bir şey)
amd64 -v -x
amd -v
amd -v -x
amd64 -v cpus=1
amd64 -v -x cpus=1
amd64 -v GraphicsEnabler=No
amd64 -v GraphicsEnabler=Yes
amd64 -v -x GraphicsEnabler=No
amd64 -v -x GraphicsEnabler=Yes
hiçbiri olmazsa usb belleğin içindeki kentlerden bazılarını silmek gerekebilir. Konuşuruz.
Hepsini tek tek deneyip fotograflarını çekeceğim. Yalnız şunuda belirtmek istiyorum. Bios ayarlarında 'secure boot' u kapatabilmem için EUFI yerine legacy Bios seçmem gerekiyor.O şekilde boot menüsüne ulaşabiliyorum. Bu bir sorun oluşturur mu?