Merhaba arkadaşlar, ACER'in V3-551G modeli bir dizüstü bilgisayarım var. Eskiden internet her yerden çekerdi fakat bi problem oldu heralde anlayamadım hiç. Wifi full çekiyor fakat bağlanmaya çalışınca bağlanmıyor. İnternete de girmiyor. Yani Wi-Fi full çekiyor fakat ama bağlanmıyor. Modemin dibine gidince anca çekiyor. Onda da ara sıra kesiklik oluyor. Anlayacağınız internet var ama bağlanma yok.
Ethernet kablosuyla bağanıyorum şuan bu şekilde girebiliyorum. Makineyi açmıştım evet. Modem anteni eskiden de aynı şekildeydi eskiden çekerdi her türlü.
Genelde antenler ekranın yanlarında olur. Belki kabloları ezdirmişsindir ya da WIFI kartına iyi/doğru takmamışsındır. Daha düşük olasılık olarak laptop anteninde veya wifi kartında sorun vardır. Driver durumunu da kontrol edebilirsin.
Modem sorunsuz ise (akıllı telefonun var ve de çekiyorsa), yukarıdakiler neredeyse olabilecek tüm olasılıklar.
Antenler kırılmış olabilir makinenin içindeki evet. Çünkü ekranı tutan plastikler kırılmıştı. Gerçi hiçbir devre yoktu orada. Sadece ekranı tutan plastik yerler.