ACER V3-772G veya HP PAVİLİON 15-P104NT

Nitratium_TR

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese merhabalar. İki laptop arasında kaldım. Laptoplardan acer'ın sistemi daha iyi ama 265 tl daha vermeye değermi? Çok fazla bir fark olurmu? Oyun için alacağım. Watch dogs bf4 tomb raider underworld gibi oyunlar oynayacağım. Çok grafik hastası değilim. En az mediumda oynarsam benim için yeterlidir. Şimdiden teşekkürler.
Laptoplar

www.vatanbilgisayar.com: ACER V3-772G CORE İ5 4210M 2.6GHZ-12GB RAM-1TB HDD-17.3"-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

HP PAVİLİON 15-P104NT K0W50EA NOTEBOOK - Teknosa

Acer'in aynısını arkadaşım hp'nin farklı bir modelini ben kullanıyorum ısınma problemi yok. Eskiden vardı. İki firmada bunu çözdü. Ayrıca bcihaz freedos windows almam gerekicek fiyat çıkcak 2500e. Korsanlada uğraşmak istemiyorum.

Tamam hadi diyelim ısınma sorunu yok. Öğrenci olduğunuzu varsayarak, Windows'u da ücretsiz bir şekilde orijinal kullanacaksınız. Ve yine daha az fiyata, daha fazla performans.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı